Economie

Het stadsbestuur is zelf een belangrijke werkgever in Sint-Niklaas en ondersteunt ook het ondernemerschap op veel manieren. Bent u startende ondernemer? Zoekt u bedrijfsruimte? Heeft u een winkel in Sint-Niklaas en wilt u iets weten? Zoekt u personeel? Wil u een marktkraam uitbaten? Over al deze zaken vindt u meer informatie op dit ondernemersportaal.

 

NIEUWS

Vacature: statutair/contractueel teamverantwoordelijke transport B1-B2-B3 VT/DT bij het OCMW

11/04/2018 - 15:23 Als teamverantwoordelijke transport geef je leiding aan een team.

Vacature: contractueel teamverantwoordelijke voorraadbeheer B1-B2-B3 bij de stad (DT/VT)

11/04/2018 - 11:43 Als teamverantwoordelijke voorraadbeheer geef je leiding aan een team medewerkers en sta je in voor het efficiënt, economisch en klantgericht aankopen, beheren en stockeren van diverse magazijn- en uitleengoederen van het stadsbestuur, het OCMW en de politiezone van Sint-Niklaas. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienstverlening en past op een correcte manier de interne afspraken toe.  We verwachten dat je flexibel en stressbestendig bent en dat je kan organiseren, aansturen en plannen.

VACATURE jobstudenten wooncoach en taalstage

27/03/2018 - 11:42 Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, energieke en enthousiaste jobstudenten om onze teams te komen versterken tijdens de vakantieperiode. Onze teams van welzijn kunnen jouw hulp gebruiken. Voel jij je geroepen? Voldoe je aan de voorwaarden? Schrijf dan snel in!

OndernemeninSintNiklaas.be: de directe weg naar digitale dienstverlening voor ondernemers

06/02/2018 - 17:42 De lancering van een specifieke website voor ondernemers, handelaars en horeca-uitbaters brengt de stad Sint-Niklaas op nieuwe digitale wegen en is een mijlpaal voor de online dienstverlening van de lokale economische sector.

Oh, kom maar eens testen in het Retail Lab

16/11/2017 - 13:19 De vzw centrummanagement Sint-Niklaas en stad Sint-Niklaas lanceren het Retail Lab. Vanaf donderdag 16 november kunnen startende en bestaande detailhandelaars zich kandidaat stellen om hun winkelconcept tijdelijk uit te testen in een centraal gelegen, instapklaar pand in de Stationsstraat 94.

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter