Economie

Het stadsbestuur is zelf een belangrijke werkgever in Sint-Niklaas en ondersteunt ook het ondernemerschap op veel manieren. Bent u startende ondernemer? Zoekt u bedrijfsruimte? Heeft u een winkel in Sint-Niklaas en wilt u iets weten? Zoekt u personeel? Wil u een marktkraam uitbaten? Over al deze zaken vindt u meer informatie op dit ondernemersportaal.

 

NIEUWS

Vacature : doelgroepenwerker STAD/OCMW B1-B2-B3

22/02/2017 - 14:46 U bent creatief en gemotiveerd en wil u samen met ons inzetten voor de klant.  U bent op zoek naar een job als :
  • straathoekwerker,
  • burenbemiddelaar,
  • medewerker van de woonwinkel
  • kansenwerker in functie van het creëren van kansen voor kwetsbare jongeren naar het vrijetijdsaanbod
  • taalcoach.
U bent geïnteresseerd in vb. kinderopvang, gezondheidspromotie, opvoedingsondersteuning, buurtwerk, medewerker alternatieve maatregelen, woonbegeleider, brugfiguur….

Vacature : maatschappelijk assistent welzijn STAD/OCMW B1-B2-B3

22/02/2017 - 14:39 U wordt tewerkgesteld binnen een van de teams van de cluster welzijn van de stad en het OCMW Sint-Niklaas. Vanuit deze verschillende teams wordt hulp- en dienstverlening gegeven op verschillende levensdomeinen zoals inkomen, onderwijs, kinderopvang,  huisvesting, activering,… Daarnaast worden verschillende buurtgerichte of stadsgerichte preventieve en curatieve acties opgezet naar verschillende doelgroepen in de samenleving.

Kom op vrijdag 17 maart naar het SVK jobcafé

20/02/2017 - 14:49 Zin in een toffe uitdaging? Kom dan op vrijdag 17 maart vanaf 17 uur naar het SVK jobcafé voor een gezellige babbel en een drankje. Je maakt er kennis met je toekomstige collega’s en ontdekt er alles over de interessante loonvoorwaarden van SVK plus vele extra’s.

VACATURE: DESKUNDIGE ANIMATIE OCMW statutair/contractueel voltijds/deeltijds

16/02/2017 - 15:11 Woonzorgcentra:Je begeleidt en ondersteunt residenten, ondersteunt medewerkers, je doet programmatorische, organiserende en uitvoerende taken.

Vacature: diensthoofd cultuurcentrum contractueel/statutair voltijds/deeltijds

16/02/2017 - 14:54 Als diensthoofd heb je de leiding over het cultuurcentrum van Sint-Niklaas en ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de programmatie. Samen met de andere leidinggevenden van de afdeling cultuur adviseer je het bestuur over culturele materies. Je bent secretaris van ACCSI vzw. Daarom zoeken we een gedreven coach, stressbestendig en resultaatgericht, met een passie voor cultuur.   

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter