Economie

Het stadsbestuur is zelf een belangrijke werkgever in Sint-Niklaas en ondersteunt ook het ondernemerschap op veel manieren. Bent u startende ondernemer? Zoekt u bedrijfsruimte? Heeft u een winkel in Sint-Niklaas en wilt u iets weten? Zoekt u personeel? Wil u een marktkraam uitbaten? Over al deze zaken vindt u meer informatie op dit ondernemersportaal.

 

NIEUWS

VACATURE centrumleider B1-B2-B3

20/09/2017 - 14:43 Het Woonzorgnetwerk zoekt een centrumleider om het team buurtzorg te versterken. Dit met het oog op een outreachende en ontwikkelengsgerichte aanpak vanuit de dienstencentra en hun antennes. Wil je mee je schouders zetten onder de ontwikkeling van buurtgericht zorg, beschik je over de nodige talenten om coachend, sturend, ontwikkelend en innovatief te zijn, ben je bovendien een kei in plannen en organiseren en hou je van een projectmatige, procesmatige aanpak die berust op participatie aarzel dan niet om te solliciteren.

VACATURE DESKUNDIGE GEBOUWBEHEERSYSTEEM HVAC EN SPECIALE TECHNIEKEN - VERLENGDE INSCHRIJVING

13/09/2017 - 15:45 Als deskundige gebouwbeheersysteem HVAC (verwarming,ventilatie en koelingsystemen) en deskundige gebouwbeheersysteem speciale technieken (liften, alarmen, toegang,…) maak je dossiers op en werk je dossiers af in FMIS (Facility Management Informatie Systeem). Je verifieert en controleert werken en documenten in het kader van de regelgeving en procedures. Je informeert en adviseert (interne) klanten. Je voert gespecialiseerde werken uit binnen je eigen vakgebied.

VACATURE teamverantwoordelijke voorraadbeheer

12/09/2017 - 14:02 Als teamverantwoordelijke voorraadbeheer geef je leiding aan een team medewerkers en sta je in voor het efficiënt, economisch en klantgericht aankopen, beheren en stockeren van diverse magazijn- en uitleengoederen van het stadsbestuur, het OCMW en de politiezone van Sint-Niklaas. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienstverlening en past op een correcte manier de interne afspraken toe.  We verwachten dat je flexibel en stressbestendig bent en dat je kan organiseren, aansturen en plannen.

Vacature Directeur bedrijfsvoering

12/09/2017 - 09:13 Hulpverleningszone Waasland schrijft een vacature uit voor directeur bedrijfsvoering A5a-A5b. Drie jaar ervaring in een managementfunctie is vereist. In bijlage vindt u een infodocument, een functiekaart en een inschrijvingsformulier. 

Infonamiddag voor verhuurders: Veilig en correct verhuren

11/09/2017 - 16:28 Bent u (binnenkort) verhuurder? Overweegt u om uw woning te verhuren? Zit u met vragen over de huurwet? Twijfelt u omdat er mogelijks problemen kunnen opduiken, en wat u dan kan doen? De woonwinkel nodigt u graag uit op een infonamiddag ‘Veilig en correct verhuren’ op donderdag 28 september 2017 in de Vredeszaal van het stadhuis van Sint-Niklaas.

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter