Werken voor de stad

Sint-Niklaas is een bruisende centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. De stad is een erg veelzijdige werkgever: meer dan 1.400 werknemers oefenen er zeer uiteenlopende beroepen uit: van de loketbediende in het stadhuis, over de arbeider van de groendienst naar de buurtwerker uit uw wijk.

Nieuws Teasers: 

 

NIEUWS

Vacature : doelgroepenwerker STAD/OCMW B1-B2-B3

22/02/2017 - 14:46 U bent creatief en gemotiveerd en wil u samen met ons inzetten voor de klant.  U bent op zoek naar een job als :
  • straathoekwerker,
  • burenbemiddelaar,
  • medewerker van de woonwinkel
  • kansenwerker in functie van het creëren van kansen voor kwetsbare jongeren naar het vrijetijdsaanbod
  • taalcoach.
U bent geïnteresseerd in vb. kinderopvang, gezondheidspromotie, opvoedingsondersteuning, buurtwerk, medewerker alternatieve maatregelen, woonbegeleider, brugfiguur….

Vacature : maatschappelijk assistent welzijn STAD/OCMW B1-B2-B3

22/02/2017 - 14:39 U wordt tewerkgesteld binnen een van de teams van de cluster welzijn van de stad en het OCMW Sint-Niklaas. Vanuit deze verschillende teams wordt hulp- en dienstverlening gegeven op verschillende levensdomeinen zoals inkomen, onderwijs, kinderopvang,  huisvesting, activering,… Daarnaast worden verschillende buurtgerichte of stadsgerichte preventieve en curatieve acties opgezet naar verschillende doelgroepen in de samenleving.

VACATURE: DESKUNDIGE ANIMATIE OCMW statutair/contractueel voltijds/deeltijds

16/02/2017 - 15:11 Woonzorgcentra:Je begeleidt en ondersteunt residenten, ondersteunt medewerkers, je doet programmatorische, organiserende en uitvoerende taken.

Vacature: diensthoofd cultuurcentrum contractueel/statutair voltijds/deeltijds

16/02/2017 - 14:54 Als diensthoofd heb je de leiding over het cultuurcentrum van Sint-Niklaas en ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de programmatie. Samen met de andere leidinggevenden van de afdeling cultuur adviseer je het bestuur over culturele materies. Je bent secretaris van ACCSI vzw. Daarom zoeken we een gedreven coach, stressbestendig en resultaatgericht, met een passie voor cultuur.   

Het STADSBESTUUR en het OCMW zoeken een technisch expert (polyvalent team) D4

13/02/2017 - 14:45 Als technisch expert heeft u voldoende kennis van elektrische installaties en ICT-toepassingen en basiskennis van schilderen, bezetten, timmeren, sanitair en loodgieterij, HVAC-installaties, de basisonderhoud bij defecten aan liften, elektrische deuren, .....  U staat in voor de sneeuw- en gladheidsbestrijding.   U neemt actief deel aan de wachtregeling van de technische dienst 24/24 -7/7 buiten de normale werktijden van de technische dienst.  Maximaal per 2 maanden/1 week van wacht.  

Contact

HR
Grote Markt 1
9100
Sint-Niklaas
03 778 31 28

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter