Laat je vaccineren!

Social media sharing
Een vaccinatie wordt toegediend

Sinds januari 2021 is het voor iedereen vanaf 5 jaar mogelijk om zich te vaccineren tegen het coronavirus. Na een grootscheepse campagne in vaccinatiecentra, kan je nu afwisselend bij een vaccinatiepunt in Beveren, Sint-Niklaas en Lokeren terecht voor je vaccin.

Vaccinatiepunt

Iedereen vanaf 18 jaar zal worden uitgenodigd voor een boosterprik tegen het Coronavirus. De eerste uitnodigingen vallen half augustus al in de bus, de laatste half oktober. De campagne eindigt op 1 november 2022.

Tijdens deze periode kan je je afspraak bevestigen in een van de drie vaccinatiecentra in het Waasland: 't Bauhuis, Slachthuisstraat 60 in Sint-NiklaasGrote Kaai 20 in Lokeren of het Oud Gemeentehuis, Stationsstraat 2 in Beveren.

De openingsdata per locatie vind je hieronder terug in de nieuwsberichten.

Praktische informatie

Hoe bevestig ik mijn afspraak?

In de uitnodiging wordt gevraagd om je te registreren. Dat betekent dat je online of telefonisch een afspraak vastlegt in een van de drie vaccinatiecentra.

Registreer je online op www.laatjevaccineren.be. Om te voorkomen dat je de code van 33 tekens moet overtypen, kan je de QR-code op de brief scannen, waardoor je automatisch op een webpagina komt, waar je code al is ingevuld. Je kan dan een afspraak maken op één van de data dat jouw vaccinatiecentrum open is. (Hieronder vind je een overzicht van de data waarop de vaccinatiecentra in het Waasland open zijn.)

Als je geen internet hebt, kan je rechtstreeks je afspraak bevestigen op het telefoonnummer 09 396 65 70. Daar zullen ze je verder helpen op basis van je naam en je rijksregisternummer, dat op je identiteitskaart staat.

Nog niet gevaccineerd?

Als je nog niet bent gevaccineerd, maar wel een vaccin tegen het coronavirus wil krijgen, dan kan je een afspraak via het Call Center (09 396 65 70) of online (via de code op je uitnodigingsbrief) maken.

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen