BENO-begeleiding - VOLZET

BENO-begeleiding

BENOveren staat voor ‘beter renoveren’ met hogere ambities op vlak van energieprestaties en met de diverse renovatiestappen in de meest logische volgorde.

Welke ondersteuning mag je verwachten?

Een renovatiecoach komt bij je langs en bekijkt de huidige staat van je woning. De renovatiecoach bekijkt mee welke werken prioritair zijn en helpt bij de opmaak van een stappenplan. Nadat je zelf bij verschillende aannemers offertes hebt opgevraagd, krijg je advies over deze offertes en de loop van de werken. De renovatiecoach is hét aanspreekpunt voor al jouw vragen tijdens het renovatieproces.

Wie kan meedoen?

Iedereen die concrete renovatieplannen heeft, we kunnen wel maar 10 begeleidingstrajecten aanbieden. Wie inschrijft op dit gratis ondersteuningsaanbod, engageert zich om in de loop van de komende drie jaar zijn/haar woning te BENOveren. Daarnaast wordt gevraagd om mee te werken aan ervaringsuitwisselingen, kennisdeling …

Hoe vraag je aan?

Heb je interesse en ga je in de loop van de komende 3 jaar BENOveren, stuur dan een mailtje met je gegevens naar dewarmstewijk@sint-niklaas.be of bel 03 778 32 04.

 

Nieuws Teasers: 

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter