Net gemist

Energiefitavond 'snel energie besparen' i.s.m. Eandis en Bond Beter Leefmilieu (05/03/2018)

Eandis en de energiespecialisten van Bond Beter Leefmilieu ontwikkelden een avondsessie die een hele reeks energietips op een leuke manier uit de doeken doet. Ze selecteerden de meest rendabele, soms verrassende, tips. Zonder veel moeite en zonder grote investeringen kun je er al snel een paar honderd euro per jaar mee besparen. Geen extreme toestanden, maar wel een leuk anderhalf uur, vol praktische info waarmee je meteen aan de slag kunt.


Infoavond 'Premies: welke zijn er nog en kom ik er voor in aanmerking?' (28/02/2018)

Een deskundige wonen van de stad geeft je alle informatie over de verschillende overheden en instanties die premies geven voor duurzame ingrepen, welke voorwaarden er zijn, welke premies je kan combineren en hoe je de premies kan aanvragen.

Energiefitavond verwarming i.s.m. Eandis en NAV (05/02/2018)

Eandis en architectenvereniging NV ontwikkelden een avondsessie waarmee je alle kennis meekrijgt die je nodig hebt over verwarmingsinstallaties, radiatoren en de haalbaarheid vaan hernieuwbare energie. Technische aspecten werden meegegeven in mensentaal door een ervaren architect. De aanwezigen op de Energiefitavond kregen onafhankelijk advies over de voor- en nadelen van toestellen en technieken, ge├»llustreerd met zowel goede als slechte praktijkvoorbeelden.

Informatieavond groendaken i.s.m. Inverde (18/01/2018)

Groendaken bestaan al sinds mensenheugenis en zijn sinds enkele decennia opnieuw aan een opmars bezig. Waarom kies je nu eigenlijk voor dakbegroeiing? Wat zijn de voordelen? En zijn er ook nadelen? Hoe ziet je dakopbouw eruit? En welke gewassen plant je best aan? Tijdens deze informatieavond leerden we hoe je een groendak aanlegt en onderhoudt. Een thema waar zowel je portemonnee als het milieu profijt uit halen. Er werd ook ook informatie gegeven over de premie die de stad Sint-Niklaas geeft voor het aanleggen van een groendak.

 


 

 

Nieuws Teasers: 
Bijlagen Datum
Presentatie groendaken 15/03/2018 - 11:18
Presentatie informatieavond premies 15/03/2018 - 11:17

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter