Geluidsmeter: uitleenreglement en aanvraagformulier

Organiseert u binnenkort een muziekactiviteit, en kreeg u toelating voor deze activiteit waardoor u een afwijking van de geluidsnormen heeft gekregen? Vergeet dan niet dat dit gekoppeld is aan een aantal voorwaarden, waaronder het meten (en registreren) van het geluidsniveau. Hiervoor kunt u het nodige materiaal (geluidsmeter) ontlenen op de afdeling vergunnen en toezicht van het stadhuis. Opgelet:

  • Het ingevulde aanvraagformulier dient ten laatste 14 dagen vóór aanvang van de activiteit te worden bezorgd aan de afdeling vergunnen en toezicht (vergunnen@sint-niklaas.be)
  • Pas na bevestiging van reservatie (via mail) én betaling van de waarborg (zie volgend punt) is de reservatie definitief
  • De waarborg (50 EUR/200 EUR) dient vooraf overgeschreven te worden op rekeningnummer BE35 0910 1995 3737 (stadsbestuur Sint-Niklaas) met vermelding "naam organisatie/aanvrager + datum activiteit".
  • De geluidsmeter dient afgehaald en teruggebracht te worden op afspraak. Afhalen is enkel mogelijk op vrijdag tussen 10u en 12u, terugbrengen op maandag tussen 10u en 12u. Er dient een exact tijdstip te worden opgegeven

Hieronder vindt u het nodige formulier en het uitleenreglement voor uw aanvraag.

Bijlagen Datum
Geluidsmeter - uitleenreglement en aanvraagformulier 14/07/2017 - 08:52

Contact stadhuis

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Bekijk hier onze privacyverklaring.

Facebook Twitter