Vorming en cursussen

Wat u ook mag interesseren, in Sint-Niklaas bestaat er een cursus voor. Van pottenbakken tot netwerkbeheer. Verken het aanbod op deze pagina’s.

Nieuws Teasers: 

 

NIEUWS

Doewap, liedjes voor leerkrachten in Sint-Niklaas

07/09/2017 - 10:24 Hoe leer je liedjes aan? Waar moet je op letten als je met kinderen zingt in de klas? Hoe introduceer je ritme en beweging? Hoe gebruik je zingen in combinatie met meertaligheid? In deze navorming vind je nieuw liedrepertoire voor in de klas dat je gemakkelijk kan aanleren én dat aansluit bij de thema's in de klas. We werken ook met liedjes van buiten Europa. Zodat kinderen van hier liedjes van daar leren en andersom. 

Tentoonstelling Cas en Kato. Hou je mond gezond!

06/06/2017 - 16:51 Via kleurrijke prenten, foto's en interactieve installaties (drukknoppen, fotopuzzels en klapluikjes) leren kinderen over de wereld van de tanden en de tandarts. Hoe zien je tanden er precies uit? Hoe poetsen je je gebit goed? Hoe kan je je tanden gezond houden met gezonde voeding? 

Gratis kookworkshops voor lagere en secundaire scholen

27/12/2016 - 18:13 Stad, Logo-Waasland vzw en EVA vzw bieden leerlingen en ouders van lagere en secundaire scholen gratis kookworkshops aan. Deze zijn op vraag en maat van de school en de klas aan wie ze gegeven worden. Meer info over alle opties vindt u hieronder.

Zanzu.be: ‘Mijn lichaam in woord en beeld’

21/12/2016 - 13:27 Zanzu is de website van Sensoa voor anderstaligen. De site bevat informatie over seksuele gezondheid in 14 talen. Hij behandelt de thema’s lichaam, gezinsplanning, infecties, seksualiteit, relaties en seksuele rechten.

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter