De Langste Veggietafel 2017

Nieuws

U bekijkt ons nieuwsarchief. Dit nieuwsbericht is niet meer actueel.
De Langste Veggietafel 2017
Op donderdag 14 september staat de Langste Veggietafel voor de zesde keer op de Grote Markt! Schuif mee aan tafel met uw gezin, vrienden, buren, collega's, vereniging,… en kom lekker vegetarisch eten. Want vegetarisch is goed voor het milieu en uw gezondheid!

Breng zelf uw vegetarische maaltijd mee of proef van een vegetarische soep, quiche, wok,… aan de eetkraampjes van catering De Variant, Tart-a-terre, Velt, Vegabites en ’s Hondshof. Warme en koude drankjes worden geserveerd bij Oxfam Wereldwinkel en Release Tea. Het belooft net als vorig jaar een heerlijk feestje te worden!

Het Donderdag Veggiedagteam van de stad kleedt de Langste Veggietafel kleurrijk aan en DJ's Toon en Harry brengen de coolste veggie beats.

Kinderen kunnen zich naar hartenlust in de aparte speelzone uitleven. De Pretcamionet  brengt een springkasteel en trampoline mee, Circusschool 't Punt leert u circustrucs en acrobatentoeren, de Zonfabriek knutselt de gekste dingen in elkaar en Elie Van Oppens maquilleert de kinderen in een leeuw, prinses of piraat!

De luchtballon van Hoogstraten® aardbeien stijgt tijdens de picknick op met de winnaars van onze Villa Pace-wedstrijd.

Bezoek tijdens de picknick zeker ook de infostand van Donderdag Veggiedag Sint-Niklaas en EVA Sint-Niklaas, de lokale afdeling van EVA VZW.

De tweede editie van het Veggieplan wordt tijdens de Langste Veggietafel voorgesteld aan pers en aanwezigen. Het veggieplan geeft een overzicht van Sint-Niklase horecazaken  die minstens 2 warme, volwaardige vegetarische gerechten aanbieden. Ook duurzame voedingsinitiatieven staan op het plan. Het plan kan daarna afgehaald worden op het stadhuis of in het welzijnshuis.

Heeft u nog vragen, wil u meer informatie of hebt u promotiemateriaal nodig? Mail naar donderdagveggiedag@sint-niklaas.be.

Van harte welkom op dit gratis evenement!

Publicatiedatum

2017-09-09
Bijlagen Datum
Affiche Langste Veggietafel 22/08/2017 - 21:56
Flyer Langste Veggietafel 22/08/2017 - 21:59

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter