Driekoningenstraat terug open op vrijdag 8 december

Nieuws

Driekoningenstraat terug open op vrijdag 8 december

Vanaf vrijdag 8 december kan het verkeer vanuit het noorden van de stad via de Driekoningenstraat opnieuw de Spoorweglaan bereiken. De werken op het kruispunt Driekoningenstraat/Kazernestraat zijn achter de rug.

De doorstroming van het verkeer in de omgeving van de werf van het kruispunt Driekoningen verbetert aanzienlijk door het opnieuw openstellen van de Driekoningenstraat. Het verkeer vanuit de richting Lepelhoekstraat/Sint-Gillisbaan kan opnieuw doorrijden naar de Spoorweglaan en van daar verder naar het stadscentrum of de westelijke tangent. Ook omgekeerd kan het verkeer vanuit de Spoorweglaan via de Driekoningenstraat het noorden van de stad bereiken. Sinds begin november is het al mogelijk om vanuit de Noordlaan de Spoorweglaan in te rijden. 

Voor de werf op het kruispunt Driekoningen volgen er nog twee fasewissels. In de loop van het voorjaar gaat de aannemer aan de slag aan de hoek van de Hofstraat met de Kleine Laan. Tegen de zomer aan, in de laatste fase, ligt de werfzone in de Kleine Laan. Elke fasewissel gaat gepaard met intensieve communicatie van het Agentschap Wegen en Verkeer en van het stadsbestuur. Alle info staat ook altijd op www.wegenenverkeer.be/sint-niklaas

 

Contactpersoon persbericht

Jan Smet

Datum persbericht

2017-12-08

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter