Laatste fase van de rioleringswerken in de dorpskern van Sinaai vanaf maandag 23 oktober

Nieuws

Laatste fase van de rioleringswerken in de dorpskern van Sinaai vanaf maandag 23 oktober
Op maandag 23 oktober start de derde en laatste fase van de rioleringswerken in Sinaai. De aannemer werkt in twee deelfasen om de straten in de dorpskern zo goed mogelijk bereikbaar te houden.

Fase 3A (zie ook plan in bijlage onderaan deze webpagina)

- Rioleringswerken op het kruispunt van de Dries en de Vleeshouwersstraat en in de fietswegel die naar de sporthal loopt, van maandag 23 oktober tot maandag 13 november.

- De site Ter Beke blijft bereikbaar via de andere kant van de Vleeshouwersstraat.

 

Fase 3B

- Rioleringswerken in de Vleeshouwersstraat ter hoogte van de toegang tot de site Ter Beke en in de toegangsweg zelf, van maandag 13 november tot midden december.

- Tijdelijke circulatieroute om de site bereikbaar te houden: inrit via de weg naast bakker Bart in de Vleeshouwersstraat, uitrit via de fietswegel die naar het kruispunt Vleeshouwersstraat/Dries leidt.

 

In beide fasen kunnen voetgangers en fietsers (met de fiets aan de hand) steeds door de werf gaan.

Verder blijft de verbinding van het Wijnveld naar de Dries (Hulstbaan) nog werfzone tot maandag 13 november. De bovengrond met kasseien moet daar zo’n drie weken kunnen uitharden. Op 13 november gaat de hoofdverbinding tussen de Dries en het Wijnveld terug open voor het verkeer.

 

Tot 13 november is de Dries als volgt bereikbaar:

- komende van het Wijnveld: via Hulstbaan, Hellestraat en Zakstraat;

- komende van Stenenmuurstraat: via Edgar Tinelstraat.

 

De afwerking van de bovengrond van fase 3A en fase 3B start midden december. De streefdatum voor de volledige afwerking van het project is 1 maart 2018. Alle data in deze planning zijn richtinggevend en zijn onder voorbehoud van het weer en technische omstandigheden. Alleszins krijgt u in de loop van de winter nog een nieuwe bewonersbrief met de precieze planning van de afwerking van het project.

Intussen verontschuldigen wij ons voor de hinder en danken wij u voor uw begrip.

Publicatiedatum

2017-10-05
Bijlagen Datum
rioleringswerken dorpskern Sinaai 05/10/2017 - 11:40

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter