VOLZET: 2 x 800: stadsuitwisseling Sint-Niklaas - Middelburg

Nieuws

U bekijkt ons nieuwsarchief. Dit nieuwsbericht is niet meer actueel.
VOLZET: 2 x 800: stadsuitwisseling Sint-Niklaas - Middelburg

Niet enkel Sint-Niklaas, maar ook het Nederlandse Middelburg viert dit jaar haar 800ste verjaardag. Reden genoeg dus om deze unieke dubbelverjaardag samen te vieren. De toeristische stadsuitwisseling heeft dit jaar dan ook de hoofstad van de provincie Zeeland als bestemming. Op zaterdag 3 juni trekt Sint-Niklaas er heen. DEZE DAGUITSTAP IS VOLLEDIG UITVERKOCHT. 

Middelburg heeft net zoals Sint-Niklaas een rijke feesttraditie en een prachtig architecturaal erfgoed. Op zaterdag 3 en zondag 4 juni vindt bovendien het muzikale evenement 'Middelburg vol koren' plaats, waarbij meer dan 90 koren het beste van zichzelf geven. Wie meereist, kan deelnemen aan begeleide stadswandelingen, krijgt toegang tot het mooie Zeeuws Museum en kan een rondvaart op de grachtengordel maken. 

Tijdens de Vredefeesten zijn de inwoners van Middelburg de bijzondere gasten van het stadsbestuur Sint-Niklaas. Zij genieten van al het fraais dat Sint-Niklaas aan musea, monumenten, bezienswaardigheden, streekproducten en ballonnen te bieden heeft.

De deelnameprijs bedraagt 10 EUR per persoon. Voor deze prijs krijgen de deelnemers vanwege de stadsbesturen van Sint-Niklaas en Middelburg het volgende aangeboden:

- transport per autocar van Sint-Niklaas naar Middelburg en terug

- stadsplan en toeristische brochure

- koffie bij het onthaal

- geleide stadsverkenning

- toegang tot het Zeeuws Museum

- rondvaart

- wedstrijd met streekproductenmanden als prijzen

Vooraf inschrijven is verplicht en kan enkel tegen contante betaling (niet telefonisch of per mail). Huisdieren zijn niet toegelaten op de autocars (met uitzondering van blindegeleidehonden). DEZE DAGUITSTAP IS VOLLEDIG UITVERKOCHT. HET IS NIET MEER MOGELIJK OM OP DE WACHTLIJST TE WORDEN GEPLAATST.

Het toeristisch infokantoor is op weekdagen open van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur; vanaf zaterdag 13 mei ook op zater-, zon- en feestdagen doorlopend van 10 tot 16 uur.

Team toerisme - Grote Markt 45 - 9100 Sint-Niklaas - tel. 03 778 35 00 - toerisme@sint-niklaas.be

 

 

Contactpersoon persbericht

Geert De Bock

Datum persbericht

2017-04-07

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter