Wat vind jij van je stad?

Nieuws

Wat vind jij van je stad?
Het leven in de stad staat nooit stil. Voor het stadsbestuur en de Vlaamse overheid is het belangrijk te weten hoe jij over je stad en je buurt denkt. Is het prettig wonen in je buurt? Is er genoeg groen in je buurt? Maak je vaak een praatje met je buren? Wat vind je van je woning? Ben je tevreden over de diensten van de stad?... Om deze en andere vragen te beantwoorden ontvang je binnenkort misschien een vragenlijst van de Vlaamse overheid in je bus.  

Om te weten hoe jij over je stad en je buurt denkt, organiseert de Studiedienst van de Vlaamse Regering een bevraging bij ruim 90.000 personen in de 13 Vlaamse centrumsteden. Deze steden zijn Aalst, Antwerpen, Brugge, Genk, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Oostende, Roeselare, Sint-Niklaas en Turnhout.

Begin mei zullen 5.100 bij toeval uitgekozen Sint-Niklazenaren een vragenlijst in de bus krijgen. Medewerking is van groot belang. De waarde van de resultaten hangt immers af van het aantal personen dat de vragenlijst invult. Wie de vragenlijst volledig invult, maakt kans op één van de  10.000 geschenkbonnen van 6 euro.

De onderzoeksresultaten worden verwacht in het voorjaar 2018. Je kunt de resultaten nagaan op de site van www.stadsmonitor.vlaanderen.be. Indien je vragen of opmerkingen hebt, kan je vanaf 2 mei steeds terecht op het gratis nummer 1700 van de Vlaamse Infolijn.

Publicatiedatum

2017-04-18

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter