Zomerconcerten en -dansavonden in Sint-Niklaas

Nieuws

Zomerconcerten en -dansavonden in Sint-Niklaas
Ook dit jaar kan je weer in het stadscentrum terecht voor zomerse ambiance. Zowat elke dag valt er wel iets te beleven. Denk maar aan de Parkies, Sinnekloas danst en de Pleinconcerten.

Zo keren de 'Parkies' dit jaar ook weer terug naar het stadspark. Vanaf juli kan je er elke dinsdag terecht voor de gezelligste concerten in een uiterst sfeervolle setting. Dit jaar kan je er Buscemi ft. Squadra Bossa, Bulsjevism met Ben Crabbé, Isabelle A, Kate Ryan en zovelen anderen aan het werk zien. 

Op woensdagen vindt dan weer 'Sinnekloas Danst' plaats. Op hét Horecaplein bij uitstek, het Sint-Nicolaasplein, kan je proeven van allerlei hippe of tijdsloze dansstijlen. Geen dansvoeten? Geen probleem! Voorafgaand aan elke fuif is er een leuke, laagdrempelige initiatie. De meeste dansstijlen komen ook een keer terug, zo kan je je pasjes blijven oefenen!

Op donderdagen kan je dan weer op hetzelfde plein naar de 'Pleinconcerten'. Naast een frisse pint en een goede lach, serveren ze je daar elke week een beslagen muziekband die hun beste werk ten berde brengen: Cantens & Cantens, The Romantics, Veva & The Peoples of The Smarties; er is voor elk wat wils. 

Natuurlijk stopt het aanbod hier helemaal niet. Zo is er nog de Euromarkt, de Vredefeesten, het Na-Tourcriterium, Viva Lola, De Puintuin, Café Congé, de 11 juli-vieringen, de Zomerkermis en 'vanalles en nog wat'. Dat vanalles kan je terugvinden op www.sintniklaaszomert.be

 

Publicatiedatum

2017-07-07

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter