OLVP Watermolendreef

Social media sharing
OLVP Watermolendreef
OLVP Watermolendreef

Contact

ADRES
Watermolendreef 167
9100 Sint-Niklaas

TELEFOON EN E-MAIL
03 776 45 22
bs.watermolendreef@olvp.be

DIRECTIE
Jan Daems

SCHOOLUREN
VM: 8.25 – 12.05 uur
NM: 13.25 – 15.25 uur

VOOR- EN NABEWAKING
Voorbewaking vanaf 7.00 uur
Nabewaking tot 18.00 uur

* woensdagnamiddag : samenwerking met stadsopvang (Poppelbos)

WEBSITE
https://www.olvp.be/bawat

Over de school

Onze school is gelegen aan de rand van de stad, vlakbij Belsele en is vlot bereikbaar met de bus, de auto, de fiets of te voet. De focus van onze werking ligt op het welbevinden en onze visie is gestoeld op het handelingsgericht samenwerken. “Ieder1 telt” dragen we hoog in het vaandel!  Wat heeft dit kind in deze klas nodig om te ontwikkelen, te leren,…?

De kleuter- en leerlingbegeleiding op onze school is dan ook sterk uitgebouwd. In overleg met de ouders worden, waar nodig, maatregelen genomen om het kind te ondersteunen en/of uit te dagen. Wie excelleert, wordt uitgedaagd met projecten. 

Onze kleuters en leerlingen kunnen dagelijks leren, (samen)leven en spelen op een moderne school met een eigen sporthal, een speeltuin, een fietsparcours en twee kindvriendelijke speelplaatsen. Tijdens de speeltijden kunnen onze kinderen zich ook uitleven op het kunstgrasvoetbalterrein dat achter onze school ligt. Dit terrein gebruiken we ook voor de lessen bewegingsopvoeding.

Een goed functionerend en zeer gedreven oudercomité ondersteunt onze werking op vele vlakken én financiert vaak grote projecten of aankopen. Voor nog meer info bent u van harte welkom op onze school!

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen