Het ontwerp voor Damstraat

Beeld va nde huidige weginrichting van de Damstraat

Een deel van de Damstraat (van Houten Schoen tot huisnummers 32/15 ) werd toegevoegd aan  het rioproject aansluiting Hoogkameren. Ook in dit deel van de Damstraat komt er dus een gescheiden rioleringsstelsel, met bovengronds een fietspad in beide rijrichtingen.

Social media sharing

Je vindt het ontwerpplan in bijlage onderaan deze webpagina.

Hoe gaat het verder?

In de loop van 2022– als de omstandigheden het toelaten – volgt er een infomarkt over het volledige project. Daarvoor krijg je nog een uitnodiging. In de loop van de komende maanden zal de afkoppelingsdeskundige met jou een afspraak maken om de scheiding van het afval- en regenwater op jouw perceel te bespreken.

De start van de werken is voorzien in het najaar van 2022. Ruim op voorhand organiseren wij een bewonersvergadering, in aanwezigheid van de aannemer, over de praktische uitvoering van de werken, met aandacht voor de timing, fasering en bereikbaarheid van jouw woning of zaak. Het spreekt voor zich dat infrastructuurwerken van deze omvang niet in één keer worden uitgevoerd. Door de indeling van de werken in fasen en deelfasen, met telkens aangepaste verkeersmaatregelen, zorgen wij ervoor dat je woning en handelszaak maximaal bereikbaar blijven.

Rioproject aansluiting Hoogkameren

De werken in je straat zijn onderdeel van het rioproject 'aansluiting Hoogkameren'.

Bijlagen

Projecten openbaar domein

Industriepark-Noord
4
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen