Molenwijk

Openbaar domein - straat met pleintje in de Molenwijk
Openbaar domein - straat met pleintje in de Molenwijk
Openbaar domein - straat met pleintje in de Molenwijk

Het openbaar domein in de Molenwijk in Belsele is aan vernieuwing toe. In de toekomst willen we een gescheiden rioleringsstelsel aanleggen voor regenwater en afvalwater en de straten en de pleintjes opnieuw inrichten, met aandacht voor verkeersveiligheid, vergroening en ontharding. Hiervoor hebben we al de eerste stappen gezet: er is een studiebureau aangesteld en het voorontwerp voor de riolering is gemaakt. Deze bestuursperiode wil het stadsbestuur het ontwerp voor de wijk vormgeven, zodat het volgende bestuur onmiddellijk aan de slag kan om een uitvoeringsontwerp op te maken. 

Social media sharing

Wijkwandeling op woensdag 27 september 2023

Tijdens een wijkwandeling kregen de buurtbewoners op drie plaatsen in de wijk meer toelichting van experten over de mogelijkheden voor vernieuwing, vergroening en meer verkeersveiligheid in de wijk. Als bewoner ken je je wijk natuurlijk het best: je kon ook reageren, persoonlijk, op papier of online. Wat vind je goed, wat vind je minder goed en wat zijn voor jou belangrijke aandachtspunten? Laat het ons weten.

Bekijk hier de infoborden online:

Verkeersveiligheid

Een wijk met aandacht voor groen, water, lucht en bodem

Samenleven, ontmoeten en spelen

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen