Nieuwe wijkcirculatie Baenslandwijk

Luchtfoto van de Baenslandwijk

Eind 2020 start de heraanleg van de Kardinaal Cardijnlaan, tussen de Abingdonstraat en de Schongaustraat. Om meer ruimte te geven aan groen, water en ontmoeting wordt dit deel van de straat enkelrichting. Dit maakt het ook mogelijk om de verkeerscirculatie in heel de wijk te herbekijken, met onder meer de Kardinaal Cardijnlaan als aantrekkelijke fietsas van en naar het centrum.

Social media sharing

Om de wijkcirculatie zo goed mogelijk aan te passen willen we graag jouw mening weten. Jij kent de wijk beter dan wie dan ook! Normaal hadden we begin april een buurtoverleg georganiseerd. Omwille van de maatregelen tegen corona hebben we een andere manier gezocht.

Hieronder vind je een presentatie met gesproken tekst die toelichting geeft bij de twee scenario’s die we hebben uitgewerkt. Ze geven volgens ons een antwoord op de vragen en bekommernissen die leven in de wijk. Hoe vermijden we dat deze woonwijk wordt gebruikt door doorgaand verkeer? En hoe zorgen we er voor dat bewoners zich ook in de toekomst snel en veilig kunnen verplaatsen?

Wat denk jij over de twee scenario’s? We vernemen het graag via onze korte enquête. We sluiten de bevraging af op 7 juni 2020. Daarna werken we een definitief voorstel uit.

 

Contact

Contact Mobiliteit

Grote Markt
1
9100
Sint-Niklaas
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen