Sint-Niklaas renoveert!

Een man en een vrouw bekijken een plan voor hun renovatiewerken

Stad Sint-Niklaas wil haar inwoners meer aanzetten tot renoveren en lanceert in samenwerking met Renoseec en de Provincie Oost-Vlaanderen, het collectief wijkrenovatieproject in de Driekoningenwijk, Gazometerwijk en Watermolenwijk.

Social media sharing

Wat betekent dit collectief renovatieproject met Renoseec voor jou?

  • Ben je van plan een renovatie te doen in 2020 of 2021 en weet je niet goed hoe hieraan te beginnen?
  • Heb je onlangs een nieuwe woning gekocht en wil je deze grondig verbouwen op korte termijn?
  • Blijft het bij renovatieplannen en is de uitvoering al dikwijls uitgesteld?
  • Zie je door de bomen het bos niet meer bij de zoektocht naar aannemers?

Geen nood. Renoseec kan je bijstaan met objectief advies en een intense renovatiebegeleiding. Je wordt als het ware volledig ontzorgd van bij de plannen van je renovatie tot en met de uitvoering van de werken.

Benieuwd om te zien wat dit voor jou kan betekenen? Kijk dan zeker naar de bijkomende informatie op de andere pagina's of contacteer ons via renovatiecoach@sint-niklaas.be of op het nummer 03 778 32 07.

Nieuw infomoment 20 februari 2020

Momenteel werden reeds meer dan 100 woningen aangemeld voor het project.

Wegens dit grote succes wordt een bijkomend infomoment georganiseerd op donderdag 20 februari 2020 om 19.30 uur in het Opleidings- en Oriënteringscentrum, Nobels Peelmanstraat 17 in Sint-Niklaas.

Inschrijven kan via het webformulier hieronder, telefonisch tijdens de kantooruren op het nummer 03 778 32 30 of rechtstreeks via https://www.sint-niklaas.be/infomoment-renoseec

Partners

Het stadsbestuur van Sint-NIklaas wil haar inwoners beter begeleiden bij het renoveren met als doelstelling zo veel mogelijk woningen efficiënt en betaalbaar te renoveren tot een energiezuinige en gezonde woning.

RenoseeC is een non profit organisatie met als doel om de renovatiegraad in Vlaanderen te verhogen door het uitvoeren en begeleiden van collectieve wijkrenovaties.

Provincie Oost-Vlaanderen wil lokale overheden ondersteunen door middel van het gekende provinciale renovatie advies en een ondersteuning van collectieve renovatieprojecten.

logo RenoseeC logo Provincie Oost-Vlaanderen

Het collectief wijkrenovatieproject 'Sint-Niklaas renoveert!' werd mede mogelijk gemaakt door middelen van het Vlaams Klimaatfonds (Departement Omgeving van de Vlaamse overheid) en middelen van de burenpremie (Fluvius).

logo Vlaanderen

Inschrijving infomoment RenoseeC

Op de infoavond lichten de partners van het stadsbestuur het collectief wijkrenovatieproject toe. Het infomoment vindt plaats op 20 februari 2020 om 19.30 uur in het Opleidings – en Oriënteringscentrum (Nobelspeelmanstraat 17). Na afloop weet je meteen wat de begeleiding kan inhouden van jouw geplande renovatiewerken in 2020 en 2021.

Naam
Contact
Projectgebied

Wij gebruiken je gegevens enkel voor de verwerking van je aanvraag of dossier. Meer info over hoe we omgaan met privacy vind je op onze privacypagina.
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen