Sint-Niklaas renoveert!

Een man en een vrouw bekijken een plan voor hun nieuwbouw

Stad Sint-Niklaas wil haar inwoners meer aanzetten tot renoveren en lanceert in samenwerking met Renoseec en de Provincie Oost-Vlaanderen, het collectief wijkrenovatieproject in de Driekoningenwijk, Gazometerwijk en Watermolenwijk.

Social media sharing

Wat betekent dit collectief renovatieproject met Renoseec voor jou?

  • Ben je van plan een renovatie te doen in 2020 of 2021 en weet je niet goed hoe hieraan te beginnen?
  • Heb je onlangs een nieuwe woning gekocht en wil je deze grondig verbouwen op korte termijn?
  • Blijft het bij renovatieplannen en is de uitvoering al dikwijls uitgesteld?
  • Zie je door de bomen het bos niet meer bij de zoektocht naar aannemers?

Geen nood. Renoseec kan je bijstaan met objectief advies en een intense renovatiebegeleiding. Je wordt als het ware volledig ontzorgd van bij de plannen van je renovatie tot en met de uitvoering van de werken.

Benieuwd om te zien wat dit voor jou kan betekenen? Kijk dan zeker naar de bijkomende informatie op de andere pagina's of contacteer ons via renovatiecoach@sint-niklaas.be of op het nummer 03 778 32 07. Indien je niet aanwezig kon zijn op de infomomenten in de maand november, kom dan zeker langs op één van de zitdagen tijdens de maanden januari en februari in 2020.

Heb je de infomomenten gemist in de maand november?

Goed nieuws, je kan nog altijd meestappen in het project. Wij voorzien een actieve werving van eigenaars of verhuurder tot en met maart 2020. Je kan altijd inschrijven voor de eerste stap, het renovatie advies aan huis via de link bij de tegel van het stappenplan.

Kijk hieronder even naar presentatie van de slides van de beide partners.  Zo weet je meteen wat dit project voor jou kan betekenen.

Partners

STAD Sint-NIklaas wil haar inwoners beter begeleiden bij het renoveren met als doelstelling zo veel mogelijk woningen efficiënt en betaalbaar te renoveren tot een energiezuinige en gezonde woning.

RenoseeC is een non profit organisatie met als doel om de renovatiegraad in Vlaanderen te verhogen door het uitvoeren en begeleiden van collectieve wijkrenovaties.  Meer informatie op www.renoseec.com

Provincie Oost-Vlaanderen wil lokale overheden ondersteunen door middel van het gekende provinciale renovatie advies en een ondersteuning van collectieve renovatieprojecten.

logo RenoseeC logo Provincie Oost-Vlaanderen

Het collectief wijkrenovatieproject 'Sint-Niklaas renoveert' werd mede mogelijk gemaakt door middelen van het Vlaams Klimaatfonds (Departement Omgeving van de Vlaamse overheid) en middelen van de burenpremie (Fluvius).

logo Vlaanderen
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen