Wijkrenovatieproject

Een man en een vrouw bekijken een plan voor hun renovatiewerken

Stad Sint-Niklaas wil haar inwoners meer aanzetten tot renoveren en start in samenwerking met Renoseec vzw en de Provincie Oost-Vlaanderen, het collectief wijkrenovatieproject opnieuw op in de Stationswijk, Baenslandwijk en Park en Laan.

Social media sharing

Wat betekent dit collectief renovatieproject met Renoseec voor jou?

  • Ben je van plan een renovatie te doen en weet je niet goed hoe hieraan te beginnen?
  • Heb je onlangs een nieuwe woning gekocht en wil je deze grondig verbouwen op korte termijn?
  • Blijft het bij renovatieplannen en is de uitvoering al dikwijls uitgesteld?
  • Zie je het bos door de bomen niet meer bij de zoektocht naar aannemers?

Geen nood. Renoseec kan je bijstaan met objectief advies en een intense renovatiebegeleiding. Je wordt als het ware volledig ontzorgd van bij de plannen van je renovatie tot en met de uitvoering van de werken.

Benieuwd om te zien wat dit voor jou kan betekenen? Kijk dan zeker naar de bijkomende informatie op de andere pagina's of contacteer ons via renovatiecoach@sint-niklaas.be of op 03 778 32 07.

Heb je geen middelen om te renoveren?

Kijk even of je voldoet aan de voorwaarden om een renteloze lening (50.000 EUR) af te sluiten en doe ook mee met het project ! Daarnaast kan je ook altijd bij het Energiehuis (Woonwijzer Waasland of Interwaas) terecht voor de verbouwlening (60.000 EUR met een rentevoet van momenteel 2,25%)

 

Partners

Het stadsbestuur van Sint-Niklaas wil haar inwoners beter begeleiden bij het renoveren met als doelstelling zo veel mogelijk woningen efficiënt en betaalbaar te renoveren tot een energiezuinige en gezonde woning.

RenoseeC vzw is een non profit organisatie met als doel om de renovatiegraad in Vlaanderen te verhogen door het uitvoeren en begeleiden van collectieve wijkrenovaties.

Provincie Oost-Vlaanderen wil lokale overheden ondersteunen door middel van het gekende provinciale renovatie advies en een ondersteuning van collectieve renovatieprojecten.

Het collectief wijkrenovatieproject 'Sint-Niklaas renoveert!' werd mede mogelijk gemaakt door middelen van het Vlaams Klimaatfonds (Departement Omgeving van de Vlaamse overheid) en middelen van de burenpremie via Fluvius.

logo renoseec logo provincie logo vlaanderen
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen