Cultuurcentrum & stadsschouwburg

Social media sharing

Cultuurcentrum Sint-Niklaas brengt kunst & cultuur voor iedereen! Het cultuurcentrum heeft elk seizoen een uitgebreide podiumprogrammatie. Ook wie graag een tentoonstelling bezoekt, is bij het cultuurcentrum aan het juiste adres.

Podium

Op zoek naar krokant theater, steengoede muziek, superfijne familievoorstellingen, knappe dans, verfrissende tentoonstellingen of ontspannende humor? Het cultuurcentrum brengt het allemaal.

Heel wat voorstellingen vinden plaats in de stadsschouwburg, een opvallend gebouw in de Paul Snoekstraat in het hart van de stad.

Expo

Fan van hedendaagse kunst? Geboeid door beeldende kunst, fotografie, video en installaties? Van expo’s op kindermaat? Of van een expo met een knipoog naar muziek? CC Expo brengt het allemaal! Fris, jong en verrassend, en met oog voor klein en groot,  Sint-Niklazenaren en ver daarbuiten. Tentoonstellingszaal Zwijgershoek is dé tentoonstellingszaal van CC Expo. Ieder seizoen vullen we deze zaal met maar liefst 650m² aan boeiende expo’s.

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen