Feestmateriaal ontlenen

Organiseer je een evenement en heb je nog materiaal nodig? Dan kan je hier een aanvraag indienen om feestmateriaal te huren. Je kan bijvoorbeeld tafels, stoelen, tentjes, plankenvloeren, toiletwagens, podia, afvalcontainers of allerhande elektrisch materiaal huren bij de stad.

Feestmateriaal aanvragen

Vul het aanvraagformulier voor feestmateriaal in en bezorg het ten vroegste 6 maanden en ten laatste 8 weken voor de start van je activiteit aan het team feestelijkheden of via feestelijkheden@sint-niklaas.be.

Bevestiging van feestmateriaal

Je krijgt uiterlijk vijf tot zes weken vóór de activiteit een schriftelijke bevestiging van welk materiaal we kunnen leveren en wat de kostprijs is.

Het is altijd mogelijk dat een deel van het materiaal dat je aanvroeg niet beschikbaar is.

Levering of afhalen van feestmateriaal

Het materiaal wordt geleverd door het stadspersoneel of kan tijdens de kantooruren na afspraak afgehaald worden. Meer informatie vind je in de afsprakennota onder 'Meenemen'.

De foto's van het feestmateriaal kunnen je helpen om het juiste materiaal te bestellen. Bekijk zeker ook de handleidingen over het opstellen en inladen van tenten.

De kostprijs is afhankelijk van welk feestmateriaal je precies wil huren. Meer informatie vind je in het aanvraagformulier onder 'Meenemen'.

Evenementen die georganiseerd worden door of in samenwerking met de stad, krijgen voorrang. Daarna krijgen activiteiten van Sint-Niklase verenigingen voorrang. We lenen geen materiaal uit voor private, niet-publiek toegankelijke activiteiten. Je kan enkel materiaal ontlenen op het grondgebied van Sint-Niklaas.

Team feestelijkheden

9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen