Geluidsmeter ontlenen

Organiseer je binnenkort een muziekactiviteit? Kreeg je toelating voor deze activiteit, waardoor je een afwijking van de geluidsnormen heb gekregen? Vergeet dan niet dat dit gekoppeld is aan een aantal voorwaarden, waaronder het meten (en registreren) van het geluidsniveau.

Geluidsmeter aanvragen en reserveren

  • Bezorg het ingevulde aanvraagformulier ten laatste 14 dagen vóór de start van de activiteit aan de afdeling vergunnen en toezicht (vergunnen@sint-niklaas.be).
  • Schrijf de waarborg (50 EUR/200 EUR) voor over op rekeningnummer BE35 0910 1995 3737 (stadsbestuur Sint-Niklaas) met vermelding ‘naam organisatie/aanvrager + datum activiteit’.
  • Pas na bevestiging van reservatie (via e-mail) én betaling van de waarborg is de reservatie definitief.

Geluidsmeter afhalen en terugbrengen

Haal de geluidsmeter af en breng hem terug op afspraak. Afhalen kan enkel op vrijdag tussen 10 en 12 uur, terugbrengen op maandag tussen 10 en 12 uur. Je kan je aanmelden aan de infobalie bij de ingang.

Uitleenformulier geluidsmeter

Een geluidsmeter ontlenen is gratis. Je betaalt wel een waarborg van 50 EUR of 200 EUR, afhankelijk van welk type geluidsmeter je kiest.

Je kreeg toelating om een muziekactiviteit te organiseren, met een afwijking van de geluidsnormen.

Vergunnen stedenbouw en milieu

Grote Markt
1
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen