Sportlessen

Social media sharing

Stedelijke sportlessen

De dienst sport organiseert wekelijks sportlessen voor volwassenen van september tot juni, voornamelijk overdag. De prijs voor 10 lessen bedraagt 30 EUR (met een kansenpas 15 EUR). Je kan ook een keer komen proberen, dan betaal je 3,5 EUR voor een les. Inschrijven voor wekelijkse activiteiten doe je in het sportcentrum waar de lessen plaatsvinden.

Je vindt hieronder ons aanbod.

Wij organiseren ook fietslessen voor volwassenen. Een reeks van 10 lessen kost 22 EUR, met een kansenpas betaal je 11 EUR. Momenteel is er veel vraag dus het kan wel even duren eer je kan starten. 

Inschrijven voor fietslessen doe je via het online formulier.  

Er zijn regelmatig ook zwemlessen (cursussen van 10 lessen), zowel voor kinderen als voor volwassenen. Om voor deze zwemlessen in te schrijven ga je naar het zwembad Sinbad.  Alle info in dit verband verneem je via zwemlessen@sint-niklaas.be.

Als verjaardagsgeschenk zijn er 10 gratis* zwemlessen voor 6-jarigen die in Sint-Niklaas wonen. Iedereen die hier recht op heeft krijgt een brief toegestuurd. Inschrijven voor een reeks zwemlessen kan via de link hierna (enkel personen die een uitnodiging kregen kunnen dit invullen).
* De lessen op zich zijn gratis, toegang tot Sinbad dient wel betaald te worden.
Bekijk hieronder het nieuwe lesoverzicht: 
Is generated

Sportlessen-nieuws

Op maandag 15 april zal er geen Fit+ en Total Body Workout les gegeven worden in sporthal De Klavers. De lesgever heeft om persoonlijke redenen afgehaakt. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk een vervanger te vinden! 

Is generated

Sportclubs

Om les te volgen in een sportclub neem je contact op met de club zelf. Uren en tarieven vraag je na bij de betrokken club. 

Hierbij vind je verschillende brochures voor diverse doelgroepen jeugd, andersvaliden, medioren, senioren.

Je kan natuurlijk terecht bij de sportdienst voor alle vragen in verband met sport.

Contact

Contact Sport

Parklaan
117 (Sinbad)
9100
Sint-Niklaas

Contact Sinbad

Parklaan
117
9100
Sint-Niklaas
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen