Sportlessen

Social media sharing

Stedelijke sportlessen

De dienst sport organiseert wekelijks sportlessen voor volwassenen van september tot juni, voornamelijk overdag.  De prijs voor 10 lessen bedraagt 27 EUR (met een kansenpas 13,50 EUR). Je kan ook een keer komen proberen, dan betaal je 3 EUR voor een les. Inschrijven voor wekelijkse activiteiten doe je in het sportcentrum waar de lessen plaatsvinden.

Inschrijven voor fietslessen doe je via het online formulier.

Er zijn regelmatig ook zwemlessen (cursussen van 10 lessen), zowel voor kinderen als voor volwassenen. Om voor deze zwemlessen in te schrijven ga je naar het zwembad Sinbad. Een overzicht van de lessen vind je in de folder 'Sportlessen', die elk jaar in de zomer verschijnt.

Sportclubs

Om les te volgen in een sportclub neem je contact op met de club zelf. Uren en tarieven vraag je na bij de betrokken club. Bij de dienst sport kan je een lijst met alle sportclubs in Sint-Niklaas opvragen of een kijkje nemen in de verschillende brochures voor doelgroepen. Je kan de erkende sportverenigingen ook hier raadplegen.

Contact

Sport

Grote Markt
45
9100
Sint-Niklaas

Sinbad

Parklaan
117
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen