Sportlessen

Social media sharing

Stedelijke sportlessen

De dienst sport organiseert wekelijks sportlessen voor volwassenen van september tot juni, voornamelijk overdag.  De prijs voor 10 lessen bedraagt 27 EUR (met een kansenpas 13,50 EUR). Je kan ook een keer komen proberen, dan betaal je 3 EUR voor een les. Inschrijven voor wekelijkse activiteiten doe je in het sportcentrum waar de lessen plaatsvinden.

Door corona is het echter verboden om te sporten in groep op recreatief niveau.  Wil je toch in beweging blijven dan bieden wij je nu online sportlessen aan!

Voor de lessen 55+ stuur je een e-mail naar trees.vanderbiest@sint-niklaas.be  Wil je graag online meedoen met de les BBB, stuur dan een e-mail naar isabelle.bauwmans@sint-niklaas.be  Daarna ontvang je verdere info.

Veel plezier!

Inschrijven voor fietslessen doe je via het online formulier.

Er zijn regelmatig ook zwemlessen (cursussen van 10 lessen), zowel voor kinderen als voor volwassenen. Om voor deze zwemlessen in te schrijven ga je naar het zwembad Sinbad. Voor de lessen aquafitness kan je online inschrijven.  Momenteel is het echter niet toegelaten om aquafitness te volgen in groep.  Alle info in dit verband verneem je via sinbad@sint-niklaas.be

 
Een overzicht van alle lessen vind je in de brochure sport overdag. 

Sportclubs

Om les te volgen in een sportclub neem je contact op met de club zelf. Uren en tarieven vraag je na bij de betrokken club. Bij de dienst sport kan je een lijst met alle sportclubs in Sint-Niklaas opvragen of een kijkje nemen in de verschillende brochures voor doelgroepen. Je kan de erkende sportverenigingen ook hier raadplegen.

Contact

Sport

Grote Markt
45
9100
Sint-Niklaas

Sinbad

Parklaan
117
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen