Zomersportkampen 2021

Social media sharing

sportkampen zomervakantie

zeilkamp

De zomersportkampen komen eraan! 

De organisatie van onze sportkampen is volledig afgestemd op de coronamaatregelen. Na inschrijving ontvangen de deelnemers hierover van ons nog de nodige informatie. Ter plaatse krijg je nog alle nodige info.

Attesten voor de mutualiteit kan je na afloop van de activiteit downloaden in jouw account bij ‘mijn attesten’.

Het volledige programma zie je ook op de website van Vakantie op Maat, daar kan je online inschrijven.  Indien dit niet lukt kan je inschrijven aan de balie van de dienst sport/ocv, Cipierage, Grote Markt 45,  op maandag, woensdag en vrijdag tijdens de kantooruren.  Deze zijn van 08.00 uur tot 12.15 uur en van 13.30 uur tot 16.00 uur.

programma voorjaarssportkampen

Kansenpas

Heb je een kansenpas? Scan die dan in en mail hem naar sport@sint-niklaas.be   Meer info over de kansenpas kan je hier vinden.

Monitor tijdens de sportkampen

Werk je graag met kinderen en volg je een sportopleiding? Ben je actief in een sportclub of volg je een opleiding kleuteronderwijs of lager onderwijs?  Wil je graag in de schoolvakanties meewerken aan onze sportkampen?

Vul dan het formulier in om je kandidaat te stellen!
We laten je zo snel mogelijk iets weten, afhankelijk van de inschrijvingen.

Contact

Sport

Grote Markt
45
9100
Sint-Niklaas

Ondersteuning cultuur en vrije tijd

Grote Markt
45
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen