Een zaal huren

Social media sharing

Zoek je een zaal voor je vereniging? Wil je een vergadering, vorming, tentoonstelling, workshop of lezing organiseren? Wij stellen een uitgebreide infrastructuur ter beschikking voor de organisatie van allerhande activiteiten. Je vindt een overzicht in de brochure 'zalen voor verenigingen'. Doe je aanvraag uiterlijk 6 weken voordat de activiteit plaatsvindt. 

Een co²-meter is niet meer verplicht in de zalen maar wordt wel nog sterk aangeraden.  Deze meters zijn aanwezig in de zalen. Opgelet, in OC Troelant en de Paterskerk bevindt zich een ingebouwd luchtregulatiesysteem, waarbij automatisch verse lucht aangevoerd wordt en mogen deuren en ramen niet open.

Alle tarieven voor het gebruik van infrastructuur vind je onder retributies.

Niet gevonden wat je zocht? Of je wil een privé-activiteit zoals een verjaardagsfeest, babyborrel of huwelijksfeest organiseren?  
Kijk ook eens in de brochure 'zalen voor privépersonen en verenigingen'. Daarin vind je een overzicht van zalen die particulier worden verhuurd in Sint-Niklaas.

Verhuur je een zaal en wil je graag opgenomen worden in onze brochure? Bezorg ons dan je gegevens via het invulformulier.

Is generated

Contact

Administratief team cultuur en vrije tijd

Grote Markt
1
9100
Sint-Niklaas
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen