Digipunten

Social media sharing

Wil je iets doen op je computer of smartphone, maar weet je niet goed hoe? Heb je een vraag en kan je wat hulp gebruiken? Ben je onzeker en wil je niets verkeerds doen met je toestel? Dan kan je terecht bij één van onze digipunten! In een digipunt staat een vrijwilliger klaar om je gratis te helpen met digitale vragen. Kunnen we je niet onmiddellijk helpen? Dan gaan we samen op zoek naar een oplossing.

Waarmee kunnen we zoal helpen?

  • allerlei apps installeren zoals itsme®, de app van je bank, een app voor e-mails …
  • informatie geven over hoe je apps of websites kan gebruiken
  • een account aanmaken
  • online reservaties maken
  • informatie opzoeken
  • een e-mail sturen
  • foutmeldingen oplossen
  • updates uitvoeren

Waar kan je ons vinden?

Hieronder vind je de locaties en contactgegevens van de digipunten. Wil je zeker zijn dat een medewerker voor je klaarstaat? Maak een afspraak. Als je een afspraak maakt, schrijf/vertel ons je vragen waarmee we je kunnen helpen. 

Wil je zeker zijn dat een medewerker voor je klaarstaat? Maak een afspraak via 0471 24 58 82 of via digipunt@sint-niklaas.be. Vermeld bij je reservatie ook waarmee we je kunnen helpen. Je kan ook ter plaatse in het digipunt een afspraak maken.

Digipunt welzijnshuis

Abingdonstraat
99
9100
Sint-Niklaas

Digipunt hoofdbib

Hendrik Heymanplein
3
9100
Sint-Niklaas

Digipunt Stadswinkel

Grote Markt
1
9100
Sint-Niklaas

Digipunt 't Lammeken / De Variant

Lamstraat
23
9100
Sint-Niklaas

Digipunt Den Durpel

Blokmakerstraat
4
9100
Sint-Niklaas

Digipunt buurthuis Herleving

Westerplein
5
9100
Sint-Niklaas

Vrijwilliger worden in een Digipunt

Kan je vlot overweg met een computer, tablet of smartphone? Ben je goed in het zoeken naar oplossingen? Krijg je energie van de dankbaarheid van een ander? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Schrijf je in en word als vrijwilliger een digiheld in onze digipunten!

We zoeken digihelden die de inwoners van Sint-Niklaas kunnen helpen met hun digitale vragen. Kleine problemen pak je zelf aan in het Digipunt, grote problemen verwijs je door naar onze partners.

Wil je meer weten of contact opnemen met ons? Neem dan zeker een kijkje in de onderstaande flyer!

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen