Rap op stap

Social media sharing

Zoek je nog een leuke uitstap, een vakantie of wil je zomaar eens weg in het weekend? Rap op Stap is het reiskantoor voor wie een kleine portemonnee heeft. Je hoeft geen lid te zijn en je hoeft geen afspraak te maken om gebruik te maken van onze dienstverlening. Stap gewoon het welzijnshuis binnen voor meer info.

Voor een daguitstap, een weekend, een vakantie, een muzikaal optreden, festivals

Je kan bij ons aankloppen om een reis te boeken, of het nu een weekje in een bungalow, een weekend op hotel aan zee of een daguitstap is. Maak nu al vakantieplannen voor de zomervakantie. Plezier met de kinderen in Sunparks, avontuurlijk de Antwerpse Muiden verkennen of een gezellige boottocht door Brugge, dit en nog veel meer is mogelijk. Eerder een muziekliefhebber? Kom bij ons langs voor tickets van De Casino, de Democrazy in Gent of zelfs enkele festivals zoals de Lokerse feesten of Crammerock. Je kan tot 80% korting op uitstappen krijgen en zelfs tot 60% korting op de prijs van de treintickets of je eigen vervoer.

Om een idee te krijgen van wat we allemaal te bieden hebben, kun je alvast een kijkje nemen op www.vakantieparticipatie.be.

Voor wie?

  • Mensen met een verhoogde tegemoetkoming
  • Mensen met leefloon
  • Mensen in budgetbegeleiding of schuldbemiddeling
  • Medewerkers in een beschutte of sociale werkplaats (maatwerkbedrijf)

Twijfel je of je in aanmerking komt? Kom langs in ons kantoor en we helpen jou met veel plezier verder!

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen