Dementie

Social media sharing

Voor professioneel advies over dementie kan je in het thuiszorgcentrum ’t Punt terecht bij twee experten in dementie. Word je in je leefomgeving met dementie geconfronteerd? Je kan bij deze dementie-experten terecht voor een passend antwoord op alle vragen, en hoe leren omgaan met dementie.

Steun en advies bij dementie

Twee experten in dementie geven in het thuiszorgcentrum ’t Punt gespecialiseerd advies en informatie over hoe je met dementie moet omgaan. Partner, familie en vrienden krijgen ondersteuning bij dementie van hun familieleden of mensen in hun dichte vriendenkring.

Om bij dementie van een gezinslid een goede levenskwaliteit thuis te behouden is advies en begeleiding belangrijk.  Het thuiszorgcentrum ’t Punt is zich daarvan zeer goed bewust en biedt deze hulp bij dementie gratis aan. Het thuiszorgcentrum en het stadsbestuur van Sint-Niklaas streven naar een dementievriendelijk gemeente.

Specifieke expertise en advies bij

  • Dementie
  • Psychiatrische zorg

Dementieadvies verlenen we enkel op afspraak. 

Thuiszorgcentrum ’t Punt

Sint-Niklaas

Lamstraat
23
9100
Sint-Niklaas
Openingsuren
Maandag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Dinsdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Woensdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Donderdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Vrijdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur

Aanvragen, advies en informatie voor alle hulp en zorg aan huis, woonzorgcentra, serviceflats, alle kortverblijf of tijdelijke opvang enkel van 9 tot 12.30 uur. In de namiddag enkel op afspraak of maak een afspraak voor bij jou thuis.

Voor alle aanvragen, advies en informatie kan je ook terecht in onze antennepunten in de woonzorgcentra in Belsele en Nieuwkerken:

Het Lindehof                                                           
Kerkstraat 11                                                           
Belsele                                                                   
Maandag en donderdag  9.30 - 11 uur         

Populierenhof
Turkyen 2
Nieuwkerken
Woensdag en vrijdag  9.30 - 11 uur

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen