Gezinszorg

Social media sharing

Voor verzorging en dagelijks huishoudelijk werk is er de gezinszorg van 't Punt.  Alle hulp en verzorging die je nodig hebt als het zelf niet meer lukt. Het is de oplossing voor alle zorg thuis, in combinatie met kleine huishoudtaken. Gezinszorg is er ook voor mensen met een beperking en iedereen die door ziekte of andere omstandigheden thuiszorg en thuishulp nodig heeft.

Onze medewerkers gezinszorg doen ook de boodschappen

Overdag, 's avonds en in het weekend

Onze zorgkundigen bieden hulp in het huishouden en geven je alle verzorging die je nodig hebt. Zo kan je nog lange tijd thuis blijven wonen, ook al gaan die dagelijkse werkjes niet meer zo goed. We ondersteunen jou en je gezin als je een dagje ouder wordt, ziek bent, een beperking hebt of simpelweg door omstandigheden zorg en thuishulp kan gebruiken.

Gezinszorg kan zowel voor korte als lange duur. Onze zorgkundigen komen overdag, ’s avonds en indien nodig zelfs in het weekend bij je thuis. Ze maken ook altijd tijd om naar jou te luisteren en steken een handje toe bij je administratie. De prijs voor deze service is afhankelijk van je inkomen.

Zorg en hulp

  • Wassen, aankleden, haarverzorging …
  • Opvang en zorg voor de kinderen
  • Strijken, wassen, maaltijden klaarmaken, afwassen, bedden opmaken …
  • Stof afnemen en stofzuigen, dweilen, schoonmaken …
  • Boodschappen, verstelwerk …
  • Administratie
  • Prijs afhankelijk van je inkomen

Meer info, advies of gezinszorg aanvragen

Meer informatie, advies of gezinszorg aanvragen kan eenvoudig via het contactformulier op deze pagina. Een medewerker van het thuiszorgcentrum ’t Punt neemt dan contact met je op voor alle verdere afspraken.

Thuiszorgcentrum ’t Punt

Sint-Niklaas

Lamstraat
23
9100
Sint-Niklaas
Openingsuren
Maandag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Dinsdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Woensdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Donderdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Vrijdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur

Aanvragen, advies en informatie voor alle hulp en zorg aan huis, woonzorgcentra, serviceflats, alle kortverblijf of tijdelijke opvang enkel van 9 tot 12.30 uur. In de namiddag enkel op afspraak of maak een afspraak voor bij jou thuis.

Voor alle aanvragen, advies en informatie kan je ook terecht in onze antennepunten in de woonzorgcentra in Belsele en Nieuwkerken:

Het Lindehof                                                           
Kerkstraat 11                                                           
Belsele                                                                   
Maandag en donderdag  9.30 - 11 uur         

Populierenhof
Turkyen 2
Nieuwkerken
Woensdag en vrijdag  9.30 - 11 uur

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen