Karweidienst

Social media sharing

De karweidienst knapt klusjes op in en rond de woning en staat in voor onderhoudswerken binnen en buiten het huis.  Je kan op deze klusjesdienst ook beroep doen voor grote schoonmaakwerken of schilder- en behangwerken. De karweidienst is er vooral voor 65-plussers en personen met een beperking van minstens 66 procent.

 

Kleine herstellingen en onderhoud

De medewerkers van de karweidienst voeren kleine renovaties en herstellingen uit in en rond de woning. Je kan ze ook vragen voor grote poetswerken zoals het afwassen van een plafond.

Buiten het huis zorgen ze voor herstellingen aan terras en omheining en het tuinonderhoud. De karweidienst voert ook aanpassingswerken uit volgens de zorgbehoefte van de bewoner, zoals bijvoorbeeld een oprijplaat voor rolstoelgebruikers installeren.

Voor de werken starten komt de karweidienst eerst langs om een precies idee te krijgen van welke werken ze moeten uitvoeren. Als de werken te uitgebreid zijn voor de karweidienst, zoeken ze samen met jou naar een andere oplossing.  

De karweidienst is er voor 65-plussers, inwoners met een beperking van minstens 66 procent en gebruikers van de diensten gezinszorg en poetsdienst. Je betaalt 17,60 EUR per werkuur en per arbeider.

Werken door de karweidienst

  • kleine verbeterings- en herstellingswerken aan de woning
  • herstelling van vloerbekleding, lekkende kraan, kleine elektriciteitswerken …
  • schilder- en behangwerken
  • grote poetswerken, zoals plafonds afwassen
  • buitenwerken zoals tuinonderhoud, herstellingswerken aan terras en omheiningen
  • installatie van een douche- of badstoel
  • installatie van handgrepen
  • installatie van een oprijplaat voor een rolwagen

Meer info, advies of karweidienst aanvragen

Meer informatie, advies of karweidienst aanvragen kan eenvoudig via het contactformulier op deze pagina. Een medewerker van het thuiszorgcentrum 't Punt neemt dan contact met je op voor alle verdere afspraken. 

Thuiszorgcentrum ’t Punt

Sint-Niklaas

Lamstraat
23
9100
Sint-Niklaas
Openingsuren
Maandag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Dinsdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Woensdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Donderdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Vrijdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur

Aanvragen, advies en informatie voor alle hulp en zorg aan huis, woonzorgcentra, serviceflats, alle kortverblijf of tijdelijke opvang enkel van 9 tot 12.30 uur. In de namiddag enkel op afspraak of maak een afspraak voor bij jou thuis.

Voor alle aanvragen, advies en informatie kan je ook terecht in onze antennepunten in de woonzorgcentra in Belsele en Nieuwkerken:

Het Lindehof                                                           
Kerkstraat 11                                                           
Belsele                                                                   
Maandag en donderdag  9.30 - 11 uur         

Populierenhof
Turkyen 2
Nieuwkerken
Woensdag en vrijdag  9.30 - 11 uur

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen