Personenalarm

Social media sharing

Met een persoonlijk alarm voelen senioren met een verhoogd risico op een valpartij in huis, of wanneer ze in nood zijn zich veiliger. Met één druk op de knop sla je alarm en roep je hulp in. Een seniorenalarm waarschuwt meteen wanneer dringende hulp nodig is. Ook voor personen met een beperking kan dit handig zijn. 

Persoonlijk alarm voor een veilig gevoel

Voor wie een hoog risico heeft op een valpartij en na een val in nood verkeert, biedt een persoonlijk alarm de oplossing voor snelle hulp. Zo’n seniorenalarm draag je om de hals en de pols. In nood volstaat één druk op de knop. De alarmcentrale ontvangt de noodroep en waarschuwt dan meteen je contactpersonen. Een personenalarm geeft op die manier iedereen een veilig gevoel en je kan dag- en nacht rekenen op snelle hulp in noodgevallen. De plaatsing en installatie via het telefoontoestel is eenvoudig.

Snelle hulp in nood

  • Oplossing bij verhoogd risico op een val
  • Druk op knop in noodsituaties volstaat
  • Hulp meteen opgeroepen
  • Plaatsing snel en eenvoudig

Meer info, advies of persoonlijk alarm aanvragen

Meer informatie, advies of persoonlijk alarm aanvragen kan eenvoudig via het contactformulier op deze pagina. Een medewerker van het thuiszorgcentrum ’t Punt neemt dan contact met je op voor alle verdere afspraken.

Thuiszorgcentrum ’t Punt

Sint-Niklaas

Lamstraat
23
9100
Sint-Niklaas
Openingsuren
Maandag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur (telefonisch tot 16.30 uur)
Dinsdag 9 - 12.30 uur (telefonisch: 13 - 16.30 uur)
Woensdag 9 - 12.30 uur (telefonisch: 13 - 16.30 uur)
Donderdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur (telefonisch tot 16.30 uur)
Vrijdag 9 - 12.30 uur (telefonisch: 13 - 16.30 uur)

Aanvragen, advies en informatie voor alle hulp en zorg aan huis, woonzorgcentra, serviceflats, alle kortverblijf of tijdelijke opvang enkel van 9 tot 12.30 uur. In de namiddag enkel op afspraak of maak een afspraak voor bij jou thuis.

Voor alle aanvragen, advies en informatie kan je ook terecht in onze antennepunten in de woonzorgcentra in Belsele en Nieuwkerken:

Het Lindehof                                                           
Kerkstraat 11                                                           
Belsele                                                                   
Maandag en donderdag  9.30 - 11 uur         

Populierenhof
Turkyen 2
Nieuwkerken
Woensdag en vrijdag  9.30 - 11 uur

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen