Poetsdienst

Social media sharing

Voor wie een poetsvrouw of poetsman nodig heeft voor de schoonmaak thuis is er de Poetsdienst van het thuiszorgcentrum ’t Punt.  De poetsdienst is er in de eerste plaats voor senioren en zorgbehoevenden.  Zij krijgen voorrang op alle andere inwoners van Sint-Niklaas die van deze schoonmaakdienst willen gebruik maken.

Elke dag op pad

De medewerkers van de Poetsdienst van het thuiszorgcentrum ’t Punt zijn elke dag op pad om bij senioren en zorgbehoevenden de woning schoon te maken. Ze zorgen ervoor dat in alle  kamers die regelmatig bewoond zijn het stof wordt afgedaan, de ramen en de vloeren een schoonmaakbeurt krijgen en de woning er weer netjes bijligt. 

Wie ouder is dan 65 en zwaar zorgbehoevend krijgt voorrang op hulp van de poetsdienst. Ook wie tijdelijk door omstandigheden of ziekte hulp nodig heeft, kan een poetsvrouw of poetsman aanvragen. Pas als er tijd vrij is kunnen ook andere inwoners van Sint-Niklaas hierop beroep doen.  De prijs voor het inschakelen van de poetsdienst is afhankelijk van het inkomen.

Woning schoonmaken

  • Ramen lappen, stof afdoen, vloeren schoonmaken
  • Enkel in regelmatig bewoonde kamers
  • Voorrang aan 65plussers, zorgbehoevenden, uitzonderlijke omstandigheden als ziekte
  • Prijs volgens inkomen
  • Betaling met dienstencheques mogelijk.

Meer info, advies of Poetsdienst aanvragen

Meer informatie, advies of Poetsdienst aanvragen kan eenvoudig via het contactformulier op deze pagina. Een medewerker van het thuiszorgcentrum ’ t Punt neemt dan contact met je op voor alle verdere afspraken voor deze dienstverlening.

Thuiszorgcentrum ’t Punt

Sint-Niklaas

Lamstraat
23
9100
Sint-Niklaas
Openingsuren
Maandag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Dinsdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Woensdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Donderdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Vrijdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur

Aanvragen, advies en informatie voor alle hulp en zorg aan huis, woonzorgcentra, serviceflats, alle kortverblijf of tijdelijke opvang enkel van 9 tot 12.30 uur. In de namiddag enkel op afspraak of maak een afspraak voor bij jou thuis.

Voor alle aanvragen, advies en informatie kan je ook terecht in onze antennepunten in de woonzorgcentra in Belsele en Nieuwkerken:

Het Lindehof                                                           
Kerkstraat 11                                                           
Belsele                                                                   
Maandag en donderdag  9.30 - 11 uur         

Populierenhof
Turkyen 2
Nieuwkerken
Woensdag en vrijdag  9.30 - 11 uur

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen