Taalcoach

Social media sharing

Met de stedelijke taalcoach steunt stad Sint-Niklaas taalontwikkeling en taalstimulering van het Nederlands in het onderwijs.

Sint-Niklaas zet preventief in om leermoeilijkheden te voorkomen door een gebrek aan kennis van het Nederlands.  Zo wil het stadsbestuur gelijke onderwijskansen bieden aan alle leerlingen. Met de taalcoach bieden we extra ondersteuning aan anderstaligen die Nederlands leren op school en daar via de school extra begeleiding voor nodig hebben.

Directies en leerkrachten van scholen kunnen beroep doen op de taalcoach voor extra ondersteuning bij het begeleiden van kinderen die het Nederlands niet goed beheersen of moeilijk aanleren.

Je kan de taalcoach (Femke Van Stappen) rechtstreeks bereiken via 03 778 60 92, 0477 99 72 57 of femke.vanstappen@sint-niklaas.be.

Boek de taalcoach

NIEUW: Boek de taalcoach en misschien komt ze in het schooljaar 2019-2020 bij jou op school langs en ga je samen aan de slag!

Contact

Welzijnshuis

Abingdonstraat
99
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen