Trein - NMBS

Het NMBS treinstation ligt aan de rand van de stadskern. Sint-Niklaas is vlot bereikbaar per trein vanuit verschillende richtingen.

Via Antwerpen

Vanuit Antwerpen vertrekken er om de twintig minuten IC-treinen naar Sint-Niklaas. Een rit met de IC-trein naar Sint-Niklaas duurt twintig minuten vanuit Antwerpen. Treinen richting Gent en Rijsel/Lille stoppen in Sint-Niklaas.

Via Gent

Vanuit Gent vertrekken er om de twintig minuten IC-treinen naar Sint-Niklaas. Een rit met de IC-trein naar Sint-Niklaas duurt 25 minuten vanuit Gent. Treinen richting Antwerpen stoppen in Sint-Niklaas.

Via Brussel

Vanuit Brussel rijdt er iedere uur een rechtstreekse IC-trein naar Sint-Niklaas. Er zijn ook snelle verbindingen mogelijk met een overstap in Antwerpen, Gent of Mechelen. Een rit met de IC-trein naar Sint-Niklaas duurt gemiddeld een uur vanuit Brussel.

B-dagtrip + huurfiets

De NMBS biedt een B-dagtrip naar Sint-Niklaas aan, inclusief huurfiets. De huurfiets pik je op bij Fietspunt De Versnelling in het station.

Ligging station

Het Stationsplein ligt aan de noordzijde van de stad. Via de winkelstraat Stationsstraat die vlakbij ligt, bereik je in tien minuten het stadscentrum.

NMBS Station Sint-Niklaas

Leopold II-laan
2
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen