Abonnement voor zorgverleners

Dit abonnement is specifiek voor de zorgverleners. Met dit abonnement kan je, terwijl je aan het werk bent, parkeren op alle parkeerplaatsen in de betalende zone, met uitzondering van de winkelparkeerplaatsen.

                                                                                                                                        

Meldingskaart zorgverleners

Om dit abonnement aan te vragen, heb je een meldingskaart zorgverleners nodig, uitgereikt door de lokale politie Sint-Niklaas. Heb je nog geen meldingskaart zorgverleners? Neem dan contact op met de politie op 03 760 65 00 of via email.

Abonnement aanvragen

Als je je meldingskaart hebt, kan je het abonnement voor zorgverleners aanvragen.  Stuur een e-mail naar parkeren@sint-niklaas.be met je naam, de naam van je organisatie en je nummerplaat. Schrijf 100 EUR over op rekeningnummer BE59 0910 1943 8526 op naam van 'Stadsbestuur Sint-Niklaas Mobiliteit' met als mededeling je naam of organisatie.

Het abonnement kost 100 EUR en is geldig voor 1 jaar.

Dit abonnement is specifiek voor zorgverleners. Om dit abonnement aan te vragen, heb je een meldingskaart zorgverleners nodig, uitgereikt door de lokale politie van Sint-Niklaas.
 
Voor meer informatie over de voorwaarden of om een meldingskaart te verkrijgen, kan je terecht op het algemeen telefoonnummer van de politie 03 760 65 00 of via email.

Mobiliteitswinkel

Grote Markt
1
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen