Jaarmarkten 2021

Jaarlijks worden vijf prijskampen voor paarden georganiseerd in Sint-Niklaas voor labeurpaarden, warmbloedpaarden en pony's. Deze prijskampen dragen bij tot rasveredeling en -selectie van onze landbouwhuisdieren. Daarnaast is er ook een rundveeprijskamp.
  • Nieuwkerken: 5 april paasmaandag AFGELAST
  • Sinaai - Stenenmuur: 24 mei pinkstermaandag AFGELAST
  • Sinaai - Dries: 25 september
  • Belsele: 11 november 
  • Sint-Niklaas: 1 december 

In navolging van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, besliste het college van burgemeester en schepenen de jaarmarkt van Nieuwkerken te annuleren.

De organisatie van elke jaarmarkt wordt beoordeeld op basis van de geldende coronamaatregelen en dat 4 weken voor de vastgestelde datum. Hou zeker de berichtgeving op de website in de gaten.

Inschrijven kan enkel met vastgesteld invulformulier binnen de inschrijvingstermijn (vermeld op het formulier). 

Inschrijvingsformulier Sinaai - Stenenmuur

Inschrijvingsformulier Sinaai - Dries

Inschrijvingsformulier Belsele

Inschrijvingsformulier Sint-Niklaas

Elk jaar wordt in samenwerking met de Broederschool Biotechnische & Sport (Weverstraat 23, Sint-Niklaas) een prijskamp georganiseerd voor stamboekvee van de drie runderrassen.

Omwille van de maatregelen ten gevolge van het coronavirus is nog niet geweten of de veeprijskamp dit jaar zal doorgaan. Voor meer informatie hou je de website www.bio.broeders.be in de gaten. 

Patrimonium en landbouw

Grote Markt
1
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen