Social media sharing

Onthaal

Je kan elke dag zowel overdag als 's nachts terecht in ons Politiehuis in de Dalstraat 26 in Sint-Niklaas. Je kan er aangifte doen van diefstallen, verkeersongevallen, verlies van documenten, verlies van voorwerpen, vandalisme, familiale moeilijkheden enzovoort. Onze onthaalmedewerkers helpen je graag met raad en daad verder.

De onthaalmedewerker ontvangt je aan de balie en zal je enkele vragen stellen. Indien nodig verwijst de onthaalmedewerker je nadien door naar een politie-inspecteur die een proces-verbaal opstelt. Vergeet niet om je identiteitskaart mee te brengen.

 
Onthaal
“Ik verzorg het onthaal sinds augustus 2008. Een aangifte, een klacht, een melding, een aanvraag voor een parkeerverbod bij een verhuis ... daar weet ik steeds raad mee! Vaak zal jouw vraag of klacht meteen verwerkt worden. In sommige gevallen verwijzen we je door naar een andere afdeling of dienst. Wist je dat er aan ons onthaal jaarlijks meer dan 34.000 meldingen verwerkt worden?”
 
Tanneke, onthaalmedewerkster
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen