Social media sharing

Onthaal

De Sint-Niklase Blauwe Lijn is een telefoonnummer waarop je 7 dagen op 7 en dit 24 uur per dag terechtkan met niet-dringende meldingen van hinder, overlast en bezorgdheden in het domein van veiligheid of voor het maken van een afspraak voor de aangifte van een misdrijf.

Als je een aangifte wil doen in ons politiehuis in de Dalstraat 26 te Sint-Niklaas, dan dien je hiervoor een afspraak te maken.  Je kan online een afspraak maken via de website van de politie: https://www.sint-niklaas.be/onze-dienstverlening/preventie-en-veilighei…
Je kan ook een afspraak maken via onze Sint-Niklase Blauwe Lijn 03 760 65 00.

Op het tijdstip van de afspraak ontvangt een onthaalmedewerker je aan de balie.  De onthaalmedewerker verwijst je door naar de politie-inspecteur die het proces-verbaal zal opstellen.  Vergeet je identiteitskaart niet mee te nemen. 

Bekijk hier een filmpje over de Sint-Niklase Blauwe Lijn.

 
onthaal
“Ik verzorg het onthaal sinds maart 2022.  Een aangifte of niet-dringende melding, daar weet ik steeds raad mee!  Wil je een aangifte doen, dan boek ik graag een afspraak in voor jou.  Voor bepaalde meldingen verwijzen we je door naar een andere gespecialiseerde afdeling of dienst.  Wist je dat er aan ons onthaal jaarlijks meer dan 34.000 meldingen verwerkt worden?”
 
Thari, onthaalmedewerkster

Informatiefolder Sint-Niklase Blauwe Lijn

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen