Ondernemen in Sint-Niklaas

Social media sharing

Deze website – het ondernemersportaal – richt zich naar starters, bestaande ondernemingen en investeerders en biedt een volledig overzicht van producten en diensten voor de economische sector.

Onder ‘Start jouw zaak’ staat alle informatie over de stappen die je moet zetten om een eigen zaak te beginnen. Het gaat onder meer om steunmaatregelen, het vinden van een geschikte locatie, startersbrochure voor detailhandel en horeca, opleidingen en mogelijke partners.

‘Dagelijks ondernemen’ bundelt alle nuttige informatie voor het dagdagelijkse beheer van je zaak, bereikbaarheid, overleg en zaken doen met de stad, het verwijderen van bedrijfsafval.

Wie interesse heeft om een zaak uit te breiden of om een nieuwe vestiging te openen in Sint-Niklaas, kan terecht bij ‘Groeien en investeren’. Interessante economische cijfers over de regio Sint-Niklaas zijn daar terug te vinden.

De startpagina geeft verder een rechtstreekse toegang tot alle premies en subsidies en plaatst de troeven van Sint-Niklaas als economisch centrum in de kijker. Op die manier wil het ondernemersportaal ook ondernemers en investeerders aan te trekken. Ook nieuws met handel, horeca en ondernemen als invalshoek, krijgt een plaatsje op de startpagina.

Doorheen de website getuigen zaakvoerders over de manier waarop zij hun bedrijf leiden en over hun band met Sint-Niklaas. Het zijn verhalen van ondernemers voor ondernemers als inspiratiebron.

Contact

Economie, horeca en centrummanagement

Grote Markt
1
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen