Serviceflats

Social media sharing

Wie een ouderenflat of een serviceflat wil huren kan steeds bij ons thuiszorgcentrum ’t Punt terecht. We verhuren ook ouderenwoningen. In onze serviceflats kunnen 65-plussers langer zelfstandig wonen in moderne en comfortabele flats, die uitgerust zijn met enkele handige snufjes voor ouderen. Hulp is 24/24 uur oproepbaar. Als je wil, kan je beroep doen op hulp aan huis. Je hebt er andere senioren als buren.

Een serviceflat in het stadscentrum

Onze serviceflats zijn huurflats waar senioren nog zelfstandig kunnen wonen. De bewoners kunnen hulp aan huis langs laten komen, als zij dat wensen. Als je in nood verkeert, kan je dag en nacht beroep doen op de alarmcentrale.

De flats zijn vlot toegankelijk voor ouderen, ook met een rolstoel. Er zijn flats met één of twee slaapkamers. Elke serviceflat beschikt over een berging in de ondergrondse parkeergarage. Je kan ook een garage huren.

De 36 serviceflats De Goudbloem liggen in het centrum van de stad, aan Zwijgershoek 10. Alle flats in De Goudbloem hebben één slaapkamer. Serviceflats De Priesteragie in de Azalealaan 6 bestaat uit 60 serviceflats. Hier heb je zowel flats met één als met twee slaapkamers.

Alleen voor 65-plussers

Alleen 65-plussers die in Sint-Niklaas wonen of er een aantal jaren gewoond hebben, zowel alleenstaanden als koppels, kunnen een serviceflat huren. Ook personen van wie de kinderen een aantal jaren in Sint-Niklaas wonen, komen in aanmerking. Jouw inkomen mag bepaalde grenzen niet overschrijden.

Meer info, advies of een serviceflat huren

Meer informatie, advies of een serviceflat huren en je inschrijven op de wachtlijst kan eenvoudig via het contactformulier op deze pagina. Een medewerker van het thuiszorgcentrum ’t Punt neemt dan contact met je op voor alle verdere afspraken.

Als je ingeschreven staat op de wachtlijst, kan je hier je plaats op de wachtlijst raadplegen.
!!! Opgelet: door technische moeilijkheden geeft de website momenteel geen juiste informatie over jouw plaats op de wachtlijst. We trachten dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

 

 

 

Thuiszorgcentrum ’t Punt

Sint-Niklaas

Lamstraat
23
9100
Sint-Niklaas
Openingsuren
Maandag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Dinsdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Woensdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Donderdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur
Vrijdag 9 - 12.30 uur en 13 - 16 uur

Aanvragen, advies en informatie voor alle hulp en zorg aan huis, woonzorgcentra, serviceflats, alle kortverblijf of tijdelijke opvang enkel van 9 tot 12.30 uur. In de namiddag enkel op afspraak of maak een afspraak voor bij jou thuis.

Voor alle aanvragen, advies en informatie kan je ook terecht in onze antennepunten in de woonzorgcentra in Belsele en Nieuwkerken:

Het Lindehof                                                           
Kerkstraat 11                                                           
Belsele                                                                   
Maandag en donderdag  9.30 - 11 uur         

Populierenhof
Turkyen 2
Nieuwkerken
Woensdag en vrijdag  9.30 - 11 uur

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen