Renovatiebegeleiding en -projecten

Social media sharing
Een man en een vrouw bekijken een plan voor hun renovatie

Wens je op korte termijn te renoveren en ben je op zoek naar onafhankelijk advies over je woning? Kijk of één van onderstaande projecten jou kan helpen en laat je begeleiden tijdens de renovatie van je woning.

Wijkrenovatie

Sint-Niklaas wil haar inwoners meer aanzetten tot renoveren en lanceert in samenwerking met Renoseec en de Provincie Oost-Vlaanderen, het collectief wijkrenovatieproject in de Driekoningenwijk, Gazometerwijk, Watermolenwijk en Kroonmolenwijk.

Groepsaankoop asbest aan buitenschil woningen Sint-Niklaas

Heb je rond je huis of gebouw van je vereniging asbestcement in golfplaten, gevelleien, schoorsteen- of regenpijpen, bloembakken? Of heb je een vermoeden en wil je zekerheid hierover? Vanaf 15 februari 2023 lanceert Stad Sint-Niklaas in samenwerking met MIWA een groepsaankoop voor de verwijdering van asbest in de buitenschil van je gebouw of woning.

Plan je bij de verwijdering van asbest meteen een aantal renovatiewerken in en heb je renovatie advies of begeleiding nodig? Geen nood, Sint-Niklaas renoveert kan je hierbij ook helpen.

Ontdek er meer over op website van Miwa en schrijf je in voor de infosessie op 13/02 in de trouwzaal van stad Sint-Niklaas. 

Gratis renovatieadvies voor alle inwoners

Woon jij niet in één van de wijken van het wijkrenovatieproject of niet in Nieuwkerken, dan kan elke Sint-Niklazenaar wel beroep doen op gratis renovatieadvies.

Nieuwkerken Renoveert Beter

Sint-Niklaas helpt de inwoners van deelgemeente Nieuwkerken graag bij de renovatie van hun woning. Daarvoor werken we samen met het initiatief Beter Renoveren, opgezet door KBC, Zero Emission Solutions en Impact vzw.

Renovatiecoach

Grote Markt
1
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen