Renovatiebegeleiding en -projecten

Social media sharing
Een man en een vrouw bekijken een plan voor hun renovatie

Wens je op korte termijn te renoveren en ben je op zoek naar onafhankelijk advies over je woning? Kijk of één van onderstaande projecten jou kan helpen en laat je begeleiden tijdens de renovatie van je woning.

Wijkrenovatie

Sint-Niklaas wil haar inwoners meer aanzetten tot renoveren en start opnieuw in samenwerking met Renoseec vzw en de Provincie Oost-Vlaanderen, het collectief wijkrenovatieproject op in de Stationswijk, Baenslandwijk en Park en Laan.

Gratis renovatieadvies voor alle inwoners

Woon jij niet in één van de wijken van het wijkrenovatieproject, dan kan elke Sint-Niklazenaar wel beroep doen op gratis renovatieadvies. Schrijf je hieronder in voor een renovatie advies van de renovatiecoach van stad Sint-Niklaas.

Het renovatieadvies is een persoonlijk gesprek over hoe jouw renovatie op een duurzame manier kan gebeuren.

Groepsaankoop asbestverwijdering aan buitenschil woningen Sint-Niklaas

Heb je rond je huis of gebouw van je vereniging asbestcement in golfplaten, gevelleien, schoorsteen- of regenpijpen, bloembakken? Of heb je een vermoeden en wil je zekerheid hierover? Vanaf 15 februari 2023 lanceert Stad Sint-Niklaas in samenwerking met MIWA een groepsaankoop voor de verwijdering van asbest in de buitenschil van je gebouw of woning.

Plan je bij de verwijdering van asbest meteen een aantal renovatiewerken in en heb je renovatie-advies of begeleiding nodig? Geen nood, Sint-Niklaas renoveert kan je hierbij ook helpen.

Ontdek er meer over op de website van Miwa en schrijf je in voor de groepsaankoop. 

Groepsaankoop asbestverwijdering

Renovatiecoach

Grote Markt
1
9100
Sint-Niklaas
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen