Dakisolatie

Social media sharing

Een goede dakisolatie betekent een verhoogd wooncomfort en een goedkopere energiefactuur. Bovendien is het gewoon goed voor het klimaat. Is het dak van je woning nog niet geïsoleerd en weet je niet hoe eraan te beginnen? Twijfel dan niet langer en schrijf je in voor het dakisolatieproject 'Met gemak isolatie onder elke dak'!

 

Het dakisolatieproject stap voor stap:

  • Geef je naam op als geïnteresseerde, via duurzaamheid@sint-niklaas.be.
  • Ontvang een gratis huisbezoek van de Energiesnoeiers. Zij gaan na of je dak geschikt is om te isoleren en geven je de nodige uitleg over de bijhorende voordelen en tegemoetkomingen.
  • Ontvang een offerte op maat. De Energiesnoeiers vragen een offerte op bij een lokale aannemer uit de pool. Daarbij maken ze onderscheid tussen isolatie binnen en buiten. Je kan ook een offerte krijgen om je zolder te ontruimen en je goederen te stockeren tijdens de werken.
  • Na de ondertekening van de offerte voert de aangestelde aannemer binnen een vooraf vastgelegde termijn de werken uit. De Energiesnoeiers blijven op de hoogte van de werken en kunnen instaan voor de premie-aanvragen.

Contact

Duurzaamheid, natuur en afval

Grote Markt
1
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen