Openlucht filmfestival Ciné Leopold

Ciné Leopold presenteert zaterdag 11 augustus de film Dunkirk

Buurtwerk Elisabethwijk organiseert deze zomer voor het vijfde en laatste jaar het openlucht filmfestival Ciné Leopold. De volgende 3 zaterdagen kan je op het gezellige Prins Leopoldplein terecht voor een fijne filmervaring.
Ciné Leopold wil ook genres die minder vaak vertoond worden een kans geven. Zo tonen we op 18 augustus een mooie selectie Belgische kort- en animatiefilms. De toegang is altijd gratis.
Het is trouwens de laatste keer dat we Ciné Leopold organiseren en dus vieren we ook een beetje feest.
Social media sharing

Zaterdag 11 augustus: Dunkirk

De film vertelt het verhaal van de evacuatie van geallieerde troepen uit Duinkerken in 1940. Tijdens de Slag om Frankrijk werden Belgische, Britse en Franse soldaten door het Duitse leger vastgehouden op het strand en in de haven. De film werd genomineerd voor acht Oscars, waarvan het er drie won voor Beste geluidseffecten (Sound Editing), Beste geluid (Sound Mixing) en Beste montage.

De bar opent om 20 uur. Voor wie er snel bij is voorzien we een cadeautje. De projectie start om 21.30 uur.

Praktisch

De Ciné Bar met de exclusieve tripel Ciné Leopold.

Ciné Leopold heeft ook de bedoeling mensen samen te brengen. En waar kan dat beter dan aan onze Ciné Bar? Onze Ciné Bar opent reeds om 20 uur en we nodigen iedereen uit om langs te komen vóór de filmvertoning. Ze blijft open tot een half uur na de filmvertoning.

Tijdens het filmfestival kan je er alvast voor de laatste keer ons Ciné Leopoldbier proeven.  En  RELeaSe Tea zorgt voor twee unieke theeblends: Romeo en Juliet.

Vanaf 16 uur is het Prins Leopoldplein verkeersvrij. Ciné Leopold raadt de filmliefhebbers aan te voet of met de fiets te komen. ’s Avonds kan het soms flink afkoelen, dus een warme trui of jas meebrengen is aangeraden. Vanaf 20 uur is iedereen welkom aan onze bar. De voorstelling start om 21u30 (25/08 om 21 uur).

Meer info |        www.elisabethwijk.be www.cineleopold.be

Siri Van Hove |  0485 55 49 83                     Johan Dehandschutter | 0474 69 01 59

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen