ambachtelijk weekend 2018

Dit jaar meer deelnemers dan ooit aan Ambachtelijk Weekend in Sint-Niklaas

Nooit eerder telde Sint-Niklaas zoveel kunstenaars en ambachtslui die deelnemen aan het Ambachtelijk Weekend. Op 26 locaties zullen niet minder dan 85 deelnemers het beste van hun kunnen tonen op zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2018.
Social media sharing

Thema 'vrede'

Het Ambachtelijk Weekend staat dit jaar in het teken van het thema 'vrede', naar aanleiding van de viering van 100 jaar wapenstilstand bij het einde van de Eerste Wereldoorlog.  Op zaterdag 18 augustus van 12 tot 18 uur en op zondag 19 augustus van 10 tot 18 uur stellen honderden kunstenaars gratis de deuren van hun ateliers open in negen Wase gemeenten, Hulst en Terneuzen.

In Sint-Niklaas, Belsele, Nieuwkerken en Sinaai zijn er meer dan 85 deelnemers die alleen of op één van de vele verzamelpunten hun werk tonen en demonstreren. 

Een gratis brochure met alle deelnemers en een folder met wandel- en fietsroutes langsheen de vele ateliers is gratis verkrijgbaar bij toerisme Sint-Niklaas, Grote Markt 45 te Sint-Niklaas of in de deelgemeentehuizen van Belsele, Nieuwkerken en Sinaai. Deze brochures zijn ook downloadbaar op www.ontdeksintniklaas.be/nl/binnenkort/ambachtelijk-weekend-2018 of www.ambachtelijkweekend.be

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen