WOI Grote Markt

Wandelen in het spoor van de Groote Oorlog voor jong en oud

Op zondag 11 november kan je mee op stap met een gids die jou en je (klein)kinderen het verhaal vertelt van De Groote Oorlog, in het stemmige herfstkader van de begraafplaats Tereken te Sint-Niklaas.
Social media sharing

Papaverwandeling en De Groote Oorlog voor kinderen

Op de stedelijke begraafplaats Tereken staan de binnen- en buitenlandse oorlogs- burgerslachtoffers centraal in de geleide wandeling op zondag 11 november om 11 uur. Deze rondleiding richt zich enkel tot volwassenen.

Speciaal voor kinderen werd een wandeling op hetzelfde kerkhof ontwikkeld die de Groote Oorlog voor hen begrijpelijk maakt. De rondleiding, op zondag 11 november om 14 uur, staat open voor alle kinderen van 8 tot 12 jaar. (Groot)ouders zijn ook welkom!

Max. 25 personen per wandeling. De wandelingen starten aan de hoofdingang van de begraafplaats Tereken. Elke wandeling duurt één uur.Deelnemen aan beide wandelingen is gratis maar vooraf inschrijven is wel verplicht via toerisme@sint-niklaas.be of 03 778 35 00.

Meer info: toerisme Sint-Niklaas, Grote Markt 45, 9100 Sint-Niklaas, www.ontdeksintniklaas.be

Het toeristisch infokantoor is open van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur op weekdagen, maar is gesloten op 1 en 2 november.

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen