Poule van aannemers en groepsaankopen

Social media sharing

RenoseeC lanceerde bij de start van het collectief wijkrenovatieproject in november 2019 een open oproep naar bouwteams (architecten en totaalaannemers). Negen bouwteams schreven zich in voor Sint-Niklaas renoveert. Tussen bouwteams en RenoseeC volgde een private onderhandelingsprocedure waarbij geselecteerd werd op basis van de draagkracht van het bouwteam, relevante referenties, een motiverend schrijven en het lokale karakter van het bouwteam (zie ook one pager van de open oproep).

Drie bouwteams werden uiteindelijk geselecteerd door RenoseeC om werken uit te voeren in de eerste 4 wijken van Sint-Niklaas renoveert.

Door de enorme vraag naar afzonderlijke maatregelen schakelde RenoseeC tevens in 2021 naar een aparte poule van aannemers om bijkomende werken te kunnen uitvoeren. Deze poule van aannemers zal steeds verrijkt worden in functie van nieuwe werven en op vraag van bouwheren in de wijken van Sint-Niklaas renoveert.

Hiernaast werd een alternatief aanbod van groepsaankoop uitgewerkt door RenoseeC voor werken in het kader van vocht, spouwmuurisolatie en glasvervanging. Immers na de wervingsfase was er een grote vraag naar deze afzonderlijke maatregelen. De firma's:

  • B.V. Dryguard voor vochtwering,
  • BVBA Weemaes voor glasvervanging
  • Verschueren Isolatiewerken (BVBA Klima+ Groep) voor spouwmuurisolatie.

 

 

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen