Evenementen

In Sint-Niklaas wordt doorheen het jaar een groot aantal evenementen georganiseerd. Wil je weten wat er nu of binnenkort te beleven valt in onze stad? Klik dan verder naar UiTinSint-Niklaas. Je vindt hier ook een oplijsting van de evenementen die de stad organiseert of waaraan ze meewerkt. Verder geven we je een overzicht van de kermissen, markten en plechtigheden.

Zelf een evenement organiseren ?

Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Je vindt hier informatie over de aanvraag van een evenement of het formulier voor de verhuur van feestmateriaal, en je kan je activiteit aankondigen via de UitDatabank. Een buurtcomité, een erkende vereniging of een niet-commerciële organisatie kan voor een buurtgerichte actie een subsidie aanvragen. Onderaan deze pagina staat de nodige uitleg bij de producten.

Wil je zelf een fijn evenement organiseren en zoek je een duwtje in de rug? Kijk dan snel naar de informatie over het subsidiereglement.

Foto's: 
Nieuws Teasers: 

 

NIEUWS

Terrasjesdagen komen er aan!

20/06/2018 - 12:21 Van 21 tot 24 juni geven de terrasjesdagen het startschot voor de Sint-Niklase zomer. Dit feestelijk weekend is een uitgelezen moment om van de talrijke evenenementen en activiteiten in de binnenstad te komen genieten.

Wijziging verkeerssituatie bij wedstrijden Rode Duivels

15/06/2018 - 15:56 Op zaterdag 23 juni spelen de Rode Duivels hun tweede poulewedstrijd in het WK voetbal 2018 te Rusland. Door de organisatie van diverse evenementen op de Grote Markt, worden de wedstrijden dit jaar uitgezonden op het Hendrik Heymanplein.

Goalski! Het fandorp van de Rode Duivels vanaf 18 juni op het Hendrik Heymanplein

13/06/2018 - 17:31 Iedereen Rode Duivel tijdens het WK voetbal deze zomer! En waar kan je beter supporteren dan in Goalski, het fandorp van de Rode Duivels op het Hendrik Heymanplein.

Sint-Niklaas zomert: van de Rode Duivels tot de Vredefeesten

11/06/2018 - 12:00 De Sint-Niklase zomer begint dit jaar wat vroeger dan gebruikelijk. Daar is een goede reden voor: de Rode Duivels geven de aftrap op maandag 18 juni in het fandorp op het Hendrik Heymanplein. Maar de zomer heeft uiteraard nog veel meer te bieden. Tot de Vredefeesten, tijdens het eerste weekend van september, staat er in de stadskern week na week een waaier aan activiteiten op stapel.

Brochure ‘800 x bedankt!’ Een terugblik op het jubileumjaar 2017

06/03/2018 - 17:26 Op vrijdagavond 2 maart waren vele vrijwilligers, die zich hebben ingezet voor de viering van ‘800 jaar Sint-Niklaas,’ op de afspraak in ’t Bau-huis voor een feestelijke bedanking. Die avond werd een brochure voorgesteld met een terugblik in woord en beeld op tientallen activiteiten, die plaatsvonden tijdens het feestjaar.

Contact

Grote Markt 45
9100
Sint-Niklaas
03 778 34 80 - evenementen

Contact stadhuis

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Bekijk hier onze privacyverklaring.

Facebook Twitter