Evenementen

In Sint-Niklaas wordt doorheen het jaar een groot aantal evenementen georganiseerd. Wil je weten wat er nu of binnenkort te beleven valt in onze stad? Klik dan verder naar UiTinSint-Niklaas. Je vindt hier ook een oplijsting van de evenementen die de stad organiseert of waaraan ze meewerkt. Verder geven we je een overzicht van de kermissen, markten en plechtigheden.

Zelf een evenement organiseren ?

Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Je vindt hier informatie over de aanvraag van een evenement of het formulier voor de verhuur van feestmateriaal, en je kan je activiteit aankondigen via de UitDatabank. Een buurtcomité, een erkende vereniging of een niet-commerciële organisatie kan voor een buurtgerichte actie een subsidie aanvragen. Onderaan deze pagina staat de nodige uitleg bij de producten.

Wil je zelf een fijn evenement organiseren en zoek je een duwtje in de rug? Kijk dan snel naar de informatie over het subsidiereglement.

Foto's: 
Nieuws Teasers: 

 

NIEUWS

Tweede editie van Bubbles & Bites op zondag 29 april

20/04/2018 - 10:51 Op zondag 29 april vindt de tweede editie van Bubbles & Bites plaats. Bubbles & Bites is een gezellige tocht doorheen de stadskern van Sint-Niklaas. Lokale wijnspecialisten serveren hun geprefereerde bubbels en vertellen het verhaal achter de fles. Gecombineerd met verfijnde foodpairing van de lokale horeca wordt het een onvergetelijke namiddag of avond met vrienden en familie. Bubbles & Bites is een initiatief van een aantal lokale wijnspecialisten en horecazaken, ondersteund door de vzw centrummanagement.

Gezocht: medewerkers voor het Huis van de Sint

08/03/2018 - 16:22 Het ‘Huis van de Sint’ staat in Sint-Niklaas, dé Stad van de Sint. Een bezoek aan het Huis doet jaarlijks duizenden kinderhartjes feller slaan. Het is een spannende, verrassende verkenningstocht door de sprookjesachtige wereld van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten.

Brochure ‘800 x bedankt!’ Een terugblik op het jubileumjaar 2017

06/03/2018 - 17:26 Op vrijdagavond 2 maart waren vele vrijwilligers, die zich hebben ingezet voor de viering van ‘800 jaar Sint-Niklaas,’ op de afspraak in ’t Bau-huis voor een feestelijke bedanking. Die avond werd een brochure voorgesteld met een terugblik in woord en beeld op tientallen activiteiten, die plaatsvonden tijdens het feestjaar.

Contact

Grote Markt 1
9100
Sint-Niklaas
03 778 34 80 - evenementen

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter