Evenementen

In Sint-Niklaas wordt doorheen het jaar een groot aantal evenementen georganiseerd. Wil je weten wat er nu of binnenkort te beleven valt in onze stad? Klik dan verder naar UiTinSint-Niklaas. Je vindt hier ook een oplijsting van de evenementen die de stad organiseert of waaraan ze meewerkt. Verder geven we je een overzicht van de kermissen, markten en plechtigheden.

Zelf een evenement organiseren ?

Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Je vindt hier informatie over de aanvraag van een evenement of het formulier voor de verhuur van feestmateriaal, en je kan je activiteit aankondigen via de UitDatabank. Een buurtcomité, een erkende vereniging of een niet-commerciële organisatie kan voor een buurtgerichte actie een subsidie aanvragen. Onderaan deze pagina staat de nodige uitleg bij de producten.

Wil je zelf een fijn evenement organiseren en zoek je een duwtje in de rug? Kijk dan snel naar de informatie over het subsidiereglement.

Foto's: 
Nieuws Teasers: 

 

NIEUWS

Organisator gezocht voor fandorp Rode Duivels

12/01/2018 - 16:41 De stad wenst de voetbalwedstrijden van de Rode Duivels tijdens het WK 2018 in Rusland uit te zenden voor het grote publiek. 

Wenskaarten stad Sint-Niklaas

04/12/2017 - 09:27 Als afsluiter van de viering van ‘800 jaar Sint-Niklaas’ biedt het stadsbestuur aan de inwoners twee gratis wenskaarten aan. Ze zijn verkrijgbaar aan de infobalie van het stadhuis en in het toeristisch infokantoor op de Grote Markt.

'Wordelieèst va Sinnekloas' krijgt nieuw leven in boekvorm

03/09/2017 - 13:56 De 'Wordelieèst va Sinnekloas' is het levenswerk van Jules Lenart en bevat duizenden woorden in het Sint-Niklase dialect. Mieke Vanraes nam, in overleg met de familieleden van de auteur, het initiatief om deze unieke lijst te bewerken, te lay-outen en uit te geven als hardcover kwaliteitsboek. De woordenlijst werd bovendien verlucht met prachtige foto's van het stadsarchief en van de Koninklijke Oudheidkundige Kring van het Land van Waas.

Contact

Grote Markt 1
9100
Sint-Niklaas
03 778 34 80 - evenementen

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter