Toerisme

Sint-Niklaas is de dynamische hoofdstad van het Waasland. De stad heeft een ruim onderwijsaanbod, een uitgebreid kernwinkelgebied, musea, monumenten en een uitgebouwde medische dienstverlening. Sint-Niklaas is ook een cultureel trefpunt en een stad van evenementen. In de deelgemeenten is het aangenaam wandelen en fietsen. Sint-Niklaas is van alle markten thuis.

In het hart van het Waasland, gelegen tussen Gent en Antwerpen, zet Sint-Niklaas de trend. Ook wie nooit eerder de stad ontdekte, heeft geen excuus meer.

De Grote Markt, het bruisende hart van het nieuwe Sint-Niklaas, oogt mooier dan ooit. Het grootste gelijkvloerse winkelcentrum van ons land opende de deuren aan de stadsrand. In de stadskern popelen tal van originele winkels en gezellige cafeetjes om jou hun schatten te laten ontdekken en proeven. Het is dan ook het moment om een bezoek aan Sint-Niklaas te brengen. Je zal wel een heel goeie smoes moeten verzinnen om niet van onze aanstekelijke sfeer te komen genieten.

Onze publicaties
Thema's

Foto's: 
Video: 
Weekendje Weg Sint Niklaas

Toerisme

Els Tibau bezoekt Sint Niklaas en zet er leuke plaatsjes op de kaart. Weekendje Weg is jouw gids op vlak van Fashion, Smaak en Inspiratie! Voor hogere kwaliteit: bezoek www.trendtv.be.

Bekijken met toetsenbord

...
Nieuws Teasers: 
Bijlagen Datum
Gids vol belevenissen 2017 - toeristische brochure 16/01/2015 - 16:56

Contact

Grote Markt 45
9100
Sint-Niklaas
03 778 35 00
Weersverwachting
Sint-Niklaas
Meer weer in Sint-Niklaas

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter