Word stadsmodel

Geen stadscampagne zonder een mooie foto. Mensen zijn daarbij de blikvangers. Zij dragen het beeld. In groep of alleen, op de stadspleinen, in het park, in een gezellig café of waar dan ook. Daarom is het stadsbestuur op zoek naar ‘stadsmodellen’, inwoners die willen meewerken om Sint-Niklaas een warme en dynamische uitstraling te geven aan de hand van mooie beelden.

Via onderstaand formulier kan je je aanmelden als stadsmodel. We vragen je om ons een beetje informatie te geven over jezelf, zodat we je gericht kunnen contacteren voor bepaalde fotoshoots. Het kan zijn dat we je vrij snel contacteren voor een fotoshoot, maar dat kan ook pas over een aantal maanden of zelfs langer zijn.

Heb je vragen over onze 'stadsmodel'-campagne? Dan kan je terecht bij dienst communicatie via communicatie@sint-niklaas.be of 03 778 30 80.

Naam
Adres

Contactgegevens

Slechts één bestand.
120 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, svg.
Ik stel me kandidaat ...

Door je kandidaat te stellen als stadsmodel, geef je toestemming aan het stadsbestuur om foto- en videobeelden van jou te publiceren in alle stadsmedia, zowel digitaal (bv. website, digitale nieuwsbrieven, sociale media) als op print (bv. magazines, folders, brochures, affiches ...) en in het straatbeeld (bv. op vlaggen of banners). Je geeft hiermee ook toestemming aan het stadsbestuur om je te contacteren in verband met deze beelden. Vink de checkbox aan om aan te duiden dat je dit gelezen hebt en hiermee akkoord bent.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Wij gebruiken je gegevens enkel voor de verwerking van je aanvraag of dossier. Meer info over hoe we omgaan met privacy vind je op onze privacypagina.
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen