Zo is Sint-Niklaas

Social media sharing

Sint-Niklaas heeft veel te bieden. En alles is dichtbij. Maar het belangrijkste ben jij. Want jij brengt, samen met de andere inwoners, de stad tot leven. Dat willen wij in 2018 tonen in 'Zo is Sint-Niklaas', een boekje over de inwoners van vandaag zoals ze echt zijn. Allemaal apart en bijzonder en toch ook weer heel gewoon.

Daarom zijn we op zoek naar portretten en verhalen uit de stad. Wil je graag zelf meewerken aan het boekje en vertellen wie je bent, wat je doet, wat je bezig houdt? Of zie je iemand in je omgeving die je met een plekje in het boek kan verrassen of een plezier doen? Laat het ons weten! Geef je gegevens door via onderstaand formulier, of bel naar 03 778 30 81.

We maken een afspraak, komen bij je langs, zorgen voor een mooi portret en noteren je verhaal. Je krijgt van ons een fijn geschenk en een plaatsje in het 'Zo is Sint-Niklaas'-boek.

  • 1
    Persoonlijke gegevens
  • 2
    Verhaal
  • 3
    Verzending
Naam
Voornaam
Familienaam
Adres
Straat
Huisnummer
Postcode
Gemeente
Contactgegevens
E-mailadres
Telefoon
Wij gebruiken je gegevens enkel voor de verwerking van je aanvraag of dossier. Meer info over hoe we omgaan met privacy vind je op onze privacypagina.
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen